Botezatu recunoaste ca a iubit-o foarte mult pe Bianca Dragusanu si ca avea planuri mari pentru ea. Designerul este cel care a ajutat-o  sa se lanseze in showbiz, iar de atunci Bianca are statutul de „vedeta”.

„De Bianca nu pot sa vorbesc niciodata de rau pentru ca Bianca a insemnat si inseamna mult pentru mine. Bianca a avut un start extraordinar si ar putea in continuare sa se mentina. Din punctul meu de vedere a fost o dezamagire pentru ca mi-am dorit-o foarte sus. Poate ca asteptarile mele au fost prea mari. Eu i-am trasat un drum atat in lumea fashion-ului cat si in alte directii, iar in momentul despartirii noastre a esuat pe drumul acesta. Poate ca asa a considerat ea. A fost o perioada intr-o deriva, asta e foarte clar. Vad ca acum, usor, parca s-a mai relansat. Nu stiu pentru ca n-am mai vorbit cu ea. Singura prezentare cu care ea se poate lauda si care o plaseaza in topul manechinelor din Romania, pentru ca in rest face prezentari pentru ca e Bianca Dragusanu, e cea facuta la Saptamana Modei de la Milano unde eu am dus-o – am facut colectia Valeriei Marini – iar ea a deschis si a inchis prezentarea. In rest, in Romania apare ca special guest. E ok, nu-i rau, dar cred ca ar trebui sa treaca la next level. Poate a trecut, am vazut ca a facut mici emisiuni de televiziune, dar poate mai mult. Afara, e prea tarziu ca model, dar cred ca in Romania ar putea sa faca mai mult decat face.

Eu mi-as fi dorit ca Bianca sa ajunga in Los Angeles. Cu siguranta, acolo ar fi avut sanse si inca mai are. Ea stie de ce spun asta. Pentru ca este foarte frumoasa. Ma refer la film. In momentul in care eram impreuna, cunosteam pe cineva de acolo, o doamna care avea o scoala de actrite, inclusiv Sharon Stone trecuse pe acolo. In momentul in care i-am aratat fotografiile cu ea m-a intrebat: tu o iubesti pe fata asta? I-am zis da! Si vrei s-o aduci aici? Da! Pai inseamna ca n-o iubesti? Am intrebat de ce! Pentru ca daca o aduci aici, o pierzi. Si atunci mi-am dat seama ca are valoare. Nici macar nu erau fotografii profesionale, erau primele ei fotografii, era roscata. Era foarte frumoasa. Eu sunt vesnic indragostit de ea, n-am cum sa n-o iubesc, indiferent de ce prostii a facut si va face in continuare. Eu i-am spus sa mearga in State, in LA, la aceasta profesoara, sa faca aceasta scoala. Si oricum, chiar daca ne-am fi despartit, oricum ne-am despartit, as fi stiut ca ramanea acolo si facea cariera. Cine stie, poate ca drumurile o vor purta acolo. M-as mandri cu ea”, a spus Bote pentru WOWbiz.