Un plan de serviciifunerare preplatite este un produs financiar care va permite sa puneti banideoparte pentru inmormantarea dvs. De asemenea, va permite sa luati decizii cuprivire la modul in care cei dragi vor organiza inmormantarea.

Cum functioneazaplanurile pre funerare?

Puteti fie saplatiti o suma unica sau o rata lunara, de obicei pe o perioada de pana la 10ani. In unele cazuri, exista perioade mai lungi de plata disponibile cu uniifurnizori. Servicii pre funerare si funerare de calitate inalta se gasesc pe https://www.funerarii-bucuresti.ro/produse-funerare/monumente-funerare.html.

Furnizorul deplanuri funerare – de obicei o companie financiara sau un director funerar -ofera un anumit nivel de serviciu in schimbul banilor pe care ii platiti.Aceasta inseamna ca planurile preplatite ar putea fi o modalitate de a vaproteja familia impotriva cresterii viitoare a costurilor funerare.

Planurile funerarear putea fi vazute ca o alternativa la achizitionarea de asigurari de viata.Multi oameni primesc polite de asigurare de viata, astfel incat familiile lorsa obtina o suma forfetara in caz de deces pentru a acoperi cheltuielilefunerare.

Care suntavantajele si dezavantajele planurilor funerare preplatite?

Beneficiileplanurilor funerare preplatite includ:

Majoritatea sautoate costurile inmormantarii dvs. ar trebui sa fie acoperite in prealabil.Acest lucru ar putea contribui la asigurarea faptului ca membrii familiei dvs.nu se confrunta cu o povara suplimentara din punct de vedere financiar.

Mentionati cumdoriti sa va desfasurati inmormantarea dvs., astfel incat ceremonia sa fie inintregime in conformitate cu dorintele dvs.

Planurile funerarear putea ajuta la protejarea impotriva inflatiei. Cele mai multe planuri va cersa platiti o anumita suma pentru a acoperi costurile, cum ar fi un sicriu,limuzina si taxe de inmormantare sau de incinerare. Daca costul furnizariiacestor servicii creste intre acum si inmormantarea dvs., nu ar trebui saplatiti suplimentar.

Dezavantajele planurilorfunerare preplatite includ:

S-ar putea satrebuiasca sa gasiti o suma considerabila de bani in prealabil sau sa platiti ocontributie lunara din pensia dvs. pentru a acoperi costul planului.

Daca mori inaintede a plati planul funeral, familia dvs. ar putea sa plateasca diferenta.

Multe planurifunerare prevad costurile de inmormantare sau de incinerare pana la un anumitnivel. Daca preturile vor creste dincolo de acest nivel, familia dvs. ar puteafi nevoita sa plateasca diferenta. Daca preturile funerare se incadreaza inanii urmatori, ati putea ajunge sa platiti mai mult decat eventualul cost alinmormantarii prin planul preplatit.

Exista o serie demotive pentru a lua in considerare luarea unui plan funeral preplatit. Dar, infunctie de circumstantele dvs., puteti gasi ca solutiile alternative ar puteafi mai potrivite.

Ce nu esteacoperit de un plan funerar?

Diferitele planurifunerare ofera niveluri diferite de servicii, in mare parte, in functie depretul pe care il platiti. Acesta este motivul pentru care este esential saverificati cu atentie fiecare plan pe care il luati in considerare. Nu toateplanurile acopera cheltuielile, cum ar fi onorariile medicilor. Iar planul dvs.ar putea acoperi doar o proportie din costurile dvs. de inmormantare sau deincinerare.

Sunt planurilefunerare o idee buna?

Daca un planfuneral preplatit merita banii depinde de:

·Pretul pe care il platiti pentru plan

·Costul eventual al inmormantarii

Dar planurilefunerare ar putea fi o modalitate buna de a obtine pacea mintii, asigurandu-vaca dorintele dvs. pentru inmormantarea dvs. sunt stabilite in avans. Deasemenea, reduceti povara financiara pentru familia dvs.