Divorturile vedetelor au tinut mereu primele pagini ale ziarelor. Chiar si in showbiz-ul autohton, in ultimul an, am asistat la numeroase divorturi in lumea celebritatilor. Fiecare dintre acestea a provocat un scandal, care i-a facut poate mult mai celebri pe protagonistii lor. In topul care urmeaza, va prezentam cele mai scurte casnicii ale vedetelor din Statele Unite.

10. Renee Zellweger si Kenny Chesney – 4 luni

In 2005, cunoscuta actrita Renee Zellweger s-a casatorit cu un cantaret de muzica country. Kenny Chesney a cucerit-o pe vedeta din „Jurnalul lui Bridget Jones” mai ales cu muzica lui. Nunta a avut loc pe o plaja dintr-o insula izolata si a durat doar 15 minute. O ceremonie scurta, la fl ca si casnicia celor doi, care a durat doar patru luni. 

9. Colin Farrell si Amelia Warner – 4 luni

E greu sa ni-l imaginam pe Colin Farrell casatorit, la casa lui. Totusi, britanicul a incercat sa-si construiasca o familie si s-a casatorit cu actrita Amelia Warner, in 2001. Ce-i doi si-au jurat iubire vesnica in insulele Bora Bora, iar Farrell chiar si-a tatuat numele fostei sotii pe degetul inelar. Dupa doar patru luni de la nunta, casnicia s-a incheiat. 

8. Pamela Anderson si Kid Rock – 4 luni

Dupa ce s-au cunoscut in 2001, cei doi au decis sa se logodeasca un an mai tarziu. Relatia lor nu a durat mult, dar vedeta Playboy si cantaretul de rock s-au reintalnit in 2006. Atunci, in decusrul a patru luni, s-au casatorit si au si divortat.

7. Nicholas Cage si Lisa Marie Presley – 3 luni si jumatate

Nunta dintre Nicholas Cage si singura fiica a legendarului Elvis Presley a avut loc in 2002. Cage a avut ocazia sa se imbrace in filmele sale precum celebrul cantaret si chiar a interpretat unele dintre melodiile sale. Dupa trei luni si jumatate de casnicie, Nicholas Cage a depus actele de divort.

6. Nicky Hilton si Todd Andrew Meister – 3 luni

Sora mult mai celebrei Paris Hilton, Nicky, a intrat si ea in atentia presei cu un scandal. In 2004, in Lasa Vegas, s-a casatorit cu iubitul ei de atunci, Todd Andrew Meister. Mariajul celor doi nu a rezistat decat trei luni. De atunci, Nicky pare mai concentrata pe cariera si nu concureaza cu Paris cand vine vorba de scandaluri si aparitii in presa. 

5. Drew Barrymore si Jeremy Thomas – 1 luna

In 1999, Drew Barrymore, cunoscuta pentru relatiile ei ciudate, s-a casatorit cu barmanul Jeremy Thomas. Relatia celor doi nu a durat decat o luna. Urmatoarea casnicie a lui Drew, cu actorul Tom Green, s-a incheiat si ea la fel de rapid. Dupa numai cinci luni. 

4. Eddie Murphy si Tracey E. Edmonds – 2 saptamani

Cea de-a doua casnicie a lui Eddie Murphy a fost si cea mai scurta de pana acum. In 2008, s-a casatorit cu logodnica sa de pe atunci, Tracey E. Edmonds. Amandoi mai trecusera prin cate un mariaj esuat, dar se pare ca asta nu i-a unit. Dupa doua saptamani de la cremonia de casatorie, relatia lor s-a destramat. 

3. Dennis Hopper si Michelle Phillips – 8 zile

Actorul Dennis Hopper s-a casatorit cu Michelle Phillips in 1970, de Halloween. Actrita si cantareata Michelle Phillips divortase de curand cand a decis sa se marite din nou. Casnicia celor doi nu a durat decat opt zile. De atunci, Dennis Hopper a mai fost insurat de cinci ori, iar in momentul in care a murit, in 2010, se afla in divort cu ultima sa sotie. 

2. Britney Spears si Jason Alexander  – 55 de ore

Britney Spears s-a casatorit cu un vechi prieten in timp ce se aflau in Las Vegas, in 2004. Vedeta muzicii pop a declarat ca nunta a fost doar un lucru care i-a scapat de sub control, asa ca a anulat actele dupa 55 de ore. 

1. Zsa Zsa Gabor si Felipe De Alba – 1 zi

Zsa Zsa Gabor s-a casatorit pentru a opta oara, in 1982, cu Felipe De Alba. Casatoria lor nu a durat decat o zi. Dar, pentru ca Zsa Zsa Gabor credea ca o femeie trebuie sa se casatoreasca pana gaseste dragostea adevarata, s-a maritat si pentru a noua oara, cu printul Frederick von Anhalt.