Multi oameni viseaza sa se intalneasca cu celebritatea lor preferata. Unii oameni au site-uri web intregi si conturi de socializare dedicate intalnirilor lor cu cei bogati si faimosi. Intalnirea cu o vedeta poate fi foarte placuta, dar deseori necesita o planificare avansata. Iata cum sa aruncam o privire, sa obtinem un autograf sau sa salutam pe cineva faimos.

Cititi reviste tabloide si site-uri web

Revistele si blogurile de barfe posteaza in mod regulat fotografii ale paparazzilor cu vedete. Uita-te in fundalul fotografiei. Daca exista un hotel, este probabil ca acolo stau in timp ce sunt in oras. Daca este o cafenea sau un magazin specific, ar putea fi un hangout obisnuit al lor.

Setati o alerta Google pentru numele celebritatii preferate. Vor aparea articole de stiri, dar si informatii despre locul lor, pe baza fotografiilor recente ale paparazzi si a actualizarilor fanilor.

Vizualizarea celebritatilor este un hobby popular. Multi oameni mentin bloguri pe care le actualizeaza in mod regulat cu informatii.

Urmariti Twitter

Multe vedete trimit pe Twitter regulat pe parcursul zilei. Urmarirea feedului lor de twitter poate duce la informatii despre locul in care merg in mod regulat la sala, merg la cina sau fac cumparaturi. Vizitarea acestor locuri va va creste sansele de a le intalni.

Multi fani posteaza observari de vedete pe feedul lor de pe Twitter. Setarea unei alerte la manerul celebritatii va poate inunda fluxul, dar va poate informa daca cineva se afla in zona dvs. imediata.

Urmariti Instagram

Fotografiile incarcate de la vedete pot produce indicii despre locul in care isi petrec timpul. Cautati in fundalul fotografiei indicatoare stradale, nume de magazine si alte caracteristici de identificare a locatiei lor.

Majoritatea conturilor Facebook celebre sunt administrate de publicistul lor si nu sunt actualizate cu informatii despre viata lor de zi cu zi, dar este posibil sa gasiti informatii din comentariile lasate de fani.

Cautati prin baze de date online

Exista multe site-uri web care ofera informatii despre cand si unde vor veni vedetele pentru filmari de film si televiziune, semnaturi de carte, aparitii publice si aranjamente de vorbire.

Vizitati Los Angeles, New York sau Londra

Multe vedete traiesc in aceste orase, iar timpul petrecut acolo poate creste sansele de a intalni pe cineva faimos.

Retea. Fie clarificati-va hobby-ul de a face fotografii cu stelele, fie mentionati cu dezinvoltura interesul special pentru o persoana. Nu stii niciodata cine il stie pe tipul care il stie pe cel care il stie pe cel care il antreneaza pe Brad Pitt.

Fii cool

Asa cum ti-ai proteja prietenii, colegii, seful sau angajatul de cineva care pare amenintator, cineva implicat in viata unei vedete nu te va prezenta daca ti se pare periculos, bizar sau jenant.

Exprimati-va interesul pentru un anumit domeniu de arta sau divertisment, mai degraba decat pentru o anumita persoana. Daca reteaua dvs. sociala si de lucru stie despre dragostea dvs. pentru film, muzica sau teatru, este mai probabil sa impartaseasca informatii, bilete si stiri referitoare la o mare varietate de oameni din grupul dvs. de interese. S-ar putea sa obtineti informatii despre un concert Beyonce daca prietenii dvs. stiu ca va place muzica pop. Dar daca ei cred ca te intereseaza doar Taylor Swift, s-ar putea sa nu se deranjeze sa-ti spuna.

Intreaba oamenii din jur

Cand mergi la cafea sau la pranz intr-o zona populara, intreaba persoanele care lucreaza acolo care intra. Unii oameni pot fi foarte deschisi si pot chiar sa-ti spuna in ce zi a saptamanii sau ora a zilei, anumite persoane tind sa-si ia alimente sau ridicati mancarea.

Cititi sectiunea Arte a ziarului

Vor fi notate spectacole de teatru, deschideri de galerii, semnaturi de carti si alte aparitii oficiale.

Vizitati teatrul sau galeria unde este programata sa apara vedeta. Discutati cu oamenii care lucreaza acolo. Nu stii niciodata cine iti poate spune cateva informatii cu privire la locul unde se afla.

Cumparati bilete la concertul, piesa de teatru sau evenimentul de aparitie al celebritatii

 Platind pentru a participa la evenimentul oficial, nu va trebui sa asteptati afara, in speranta unei bucati.

Obtineti cele mai bune locuri pe care vi le puteti permite. Cu cat esti mai aproape de scena, cu atat mai probabil te vor vedea. Unii interpreti sunt foarte interactive cu publicul lor si pot face fotografii sau pot discuta cu dvs.

De asemenea, puteti plati pentru un bilet VIP care include o sesiune Meet and Greet. Desi foarte scumpe, aceste oportunitati vin, de obicei, cu locuri excelente pentru film, piesa sau concert si o fotografie garantata a celor doi la final. Majoritatea agentilor de rezervare vor explica exact ce este inclus in pachetul VIP.