Ca model de videochat este foarte important să poți fermeca bărbații prin gesturile tale. Știai că odată ce ai obținut un job videochat, singurul tău mod în care poți genera venituri este să-i convingi pe membrii platformelor de videochat să te contacteze în privat. Bineînțeles că vei primi bonusuri din partea studioului pentru care lucrezi, dar majoritatea acestora vor fi direct proporționale cu veniturile pe care le generezi prin activitatea ta online și atunci trebuie să te transformi într-o femeie cuceritoare.

Problema e că din momentul în care te loghezi pe o platformă de videochat și până obții o conversație în privat, trebuie să concurezi cu o mulțime de femei care folosesc acelați website și tot ce își doresc este același lucru ca și tine: o conversație privată. Pe platformele de videochat însă, până ajungi să comunici în privat cu cineva, nu poți să te folosești de abilitățile tale de comunicare pentru că poți trimite mesaje, dar dacă vorbești prea mult devii agasantă, așa că singurul lucru care îți rămâne de făcut este să farmeci bărbații care te privesc fără să scoți un singur cuvânt.

Cum să farmeci un bărbat fără să comunici verbal?

#1 Lasă-ți chipul să vorbească în locul tău

Anumite expresii faciale arată că ești atras de persoana cu care vorbești. În mod direct sau indirect, îți poți exprima sentimentele doar prin expresiile feței tale. Ideea este doar să dai dovadă de flexibilitate și să adopți o atitudine jucăușă.

Contactul vizual

Ca model de videochat, până să te angajezi într-o conversație privată, este imposibil să privești în ochii admiratorilor tăi, dar te poți preface cel puțin că în spatele ecranului există o persoană care se uită direct la tine. De aceea, chiar dacă uneori ai emoții, privește către camera web cu care te filmezi ca și cum ai privi în ochii partenerului tău de discuție și ai flirta cu el. Vei vedea că în acest mod cererile de conversații în privat vor veni mult mai ușor.

Ai grijă la mișcarea sprâncenelor

Când ridici puțin sprâncenele e ca și cum ai pune o întrebare, iar când te încrunți, ei bine, e clar că te superi. Nu știi cine te privește, dar dacă vrei să oferi un spectacol și mai convingător în fața camerelor web, te poți juca din când în când și cu astfel de expresii pentru ca interpretarea ta să fie mai realistă.

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al tău

Se spune că nimic nu este mai presus decât un zâmbet frumos și acest lucru este valabil în orice situație, nu doar pe internet ca model de videochat. Așa că profită de toate zâmbetele pe care poți să le oferi admiratorilor tăi și cu siguranță îi vei cuceri mai ușor cu o astfel de atitudine.

#2 Folosește-te de limbajul trupului

Dacă vrei să atragi un bărbat există o mulțime de gesturi pe care poți să le faci ca să-i demonstrezi că ești interesată de el. În funcție de cum îți poziționezi brațele pe lângă corp, de cum îți lingi buzele sau de expresiile tale faciale, bărbatul pe care vrei să-l cucerești va înțelege intențiile tale.

Ce înseamnă atunci când îți pui brațele pe șolduri?

Dacă îți sprijini brațele de șolduri, dar fără să ți le înfigi în oasele bazinului, înseamnă că ești deschisă să porți o discuție, exact așa cum ar fi și indicat să faci în timpul lucrului, ca model de videochat, ca să câștigi bani.

Adoptă o postură deschisă

Când îți acoperi pieptul sau burta cu mâinile sau îți încrucișezi brațele partenerul tău ar putea crede că ai ceva de ascuns, că vrei să te ferești de el sau pur și simplu nu ai chef de conversație, așa că, pentru a intra mai repede în contact cu cineva, renunță la astfel de poziții și adoptă o postură deschisă. Ca model de videochat oricum nu vei intra niciodată în contact direct cu membrii platformelor de videochat, așa că nu ai niciun motiv să te protejezi de ei.