“Buna fetelor,

Sunt Amalia, am 22 de ani si nu stiu cum sa ii spun iubitului ca nu mai simt nimic pentru el.

Sunt in ultimul an la o facultate din Bucuresti si voi da anul viitor licenta. Imi doresc o cariera in domeniul legal, deoarece voi termina dreptul si de abia astept sa ma angajez undeva dupa licenta.

Acum insa, am o mica problema cu iubitul meu. Suntem impreuna de 6 ani, cand eu eram inca la liceu. El este mai mare cu 4 ani decat mine si este un barbat foarte generos si amabil. Nu am ce sa-i reprosez din aceasta perspectiva.

Relatia noastra a fost ceva normal la inceput, amandoi ne placeam foarte mult si ne-am indragostit repede unul de celalalt. Cand m-am mutat in Bucuresti, am vrut sa locuiesc singura o perioada, iar pe el nu l-a deranjat acest lucru.

Am stat timp de 3 ani cu colegele de facultate in aceeasi locuinta si de 1 an m-am mutat cu iubitul meu. Acum stam singuri intr-un apartament, iar relatia noastra a inceput sa scartaie si nu-mi dau seama de ce.

Am avut mereu o relatie foarte deschisa si sincera, iar eu nu i-am ascuns nimic (si din cate stiu, nici el). Nu m-am simtit niciodata verificata sau controlata de iubit, asa cum se plang prietenele mele.

In timp, sentimentele mele au inceput sa dispara si acum il vad doar ca pe un simplu prieten, cu care locuiesc. Nu sunt atrasa de nimeni altcineva, ci pur si simplu nu mai simt ca ar trebui sa fim impreuna.

Acum nu stiu cum sa fac sa ii spun acest lucru. El ma iubeste si imi spune acest lucru aproape in fiecare zi. Nu stiu cum sa ii spun astfel incat sa nu se simta ranit sau umilit. Nu vreau sa ne certam, ci doar sa ii spun cum ma simt in ultimul timp.

Ce sa fac? Va rog sa imi dati un sfat…”