Modul in care managerii se comporta cu angajatii reprezinta unul dintre principalele criterii de care tinerii si tinerele din Romania tin cont atunci cand trebuie sa aleaga un anumit job. Intr-adevar, un sef toxic, care nu face altceva decat sa critice sau sa impuna obiective imposibil de realizat are capacitatea de a-ti strica total cheful de lucru.

Intr-un studio de videochat nu te vei confrunta niciodata cu astfel de probleme, iar acesta este unul dintre principalele motive – alaturi de castigurile financiare consistente – pentru care tot mai multe fete opteaza pentru o astfel de cariera. Iata de ce si in ce mod, in acest domeniu, managerul are un profil diferit de cel la care te-ai astepta! 

Interesele modelelor, pe primul plan!

In cadrul unui studio videochat, toata lumea este constienta ca cele mai importante persoane sunt modelele. Ele apar in fata camerei, pe cele mai cunoscute site-uri videochat care genereaza incasari extrem de mari. Tocmai de aceea, restul departamentelor sunt concepute special pentru a le ajuta si a le usura munca, in niciun caz pentru a le stresa.

In cadrul vastei echipe de suport din cadrul companiei www.studio20.ro – cea mai experimentata si de succes din domeniu – exista nu mai putin de 8 departamente, precum cel de training si coaching sau cel de suport tehnic. Unul dintre acestea este departamentul de management, format din CEO, marketing manager, manager financiar, manager logistic si managerii fiecarui studio de videochat in parte.

Fiecare dintre acestia se asigura ca echipa functioneaza corect si in folosul modelelor. Ei garanteaza ca fetele isi primesc banii corect, legal si la timp, ca echipa de suport intervine prompt pentru a rezolva orice problema tehnica sau ca fiecare fata are parte de resursele si de sprijinul ce ii vor permite sa reuseasca.

Astfel, managerul nu mai este perceput ca o autoritate din afara, de care trebuie sa te temi, ci este o sursa de stabilitate si de incredere pentru fiecare fata care alege sa lucreze in industria de divertisment pentru adulti.

videochat

Experienta le permite sa inteleaga modelele!

In unele companii romanesti, managerii nu s-au confruntat niciodata cu problemele concrete ale angajatilor si, de aceea, nici nu sunt capabili sa le inteleaga cu adevarat. In schimb, intr-un studio de videochat, aceasta problema se rezolva de la sine, din moment ce mare parte din functiile de conducere sunt ocupate chiar de fete care in trecut au aparut, la randul lor, in fata camerei.

Cel mai bun exemplu in acest sens este reprezentat de studioul Double D din Bucuresti. Acesta este manageriat chiar de doua dintre cele mai de succes modele din Romania: Raquelle Diva si Devious Angel. Ele au obtinut, de-a lungul carierei, nu doar sume de bani impresionante, ci si premii internationale prestigioase, precum Best Live Cam Model, Best Female Cam sau Best Website.

Gratie experientei acumulate in timp, a ambitiei si perseverentei de care au dat dovada in intreaga lor cariera, au reusit sa isi deschida propriul studio videochat. Acum, din pozitia de manager, isi impartasesc cunostintele si altor fete, pe care le ajuta sa isi atinga, la randul lor, potentialul maxim!