Unul dintre cele mai mari mistere ale Home Alone a fost intotdeauna originea averii McCallister, care s-a prezentat drept familia tipica americana, dar de fapt avea o casa uriasa cu doua etaje (plus subsol si pod), a putut sa plateasca pentru mai multe bilete la Paris in sezonul de varf si a reusit sa repare pagubele cauzate de Kevin fara prea multe probleme si inca mai aveau suficienti bani pentru a calatori la New York in anul urmator.

Casa familiei McCallister din Home Alone este uriasa, plus ca Peter si Kate (parintii lui Kevin) pot plati zbor dupa zbor in incercarile lor de a-l ajunge pe Kevin, care era singur acasa, iar ea nu a avut nicio problema sa-si ofere Rolex-ul, cercei, inele si 500 de dolari unui cuplu in schimbul locurilor lor.

Dar, ceea ce ei nu ne explica niciodata este ce face McCallister pentru a-si castiga existenta si cum nu le deranjeaza sa plateasca sute de dolari pentru pizza (pentru ca unchiul Frank era atat de ieftin incat nu ar plati nici macar un dolar in vacanta lui) , inchiriaza dube, platesc hoteluri si tot ce este necesar pentru ca copiii lor (Kevin, Buzz, Jeff, Peter si Linnie) sa aiba tot ce si-au dorit.

Ce fac familia McCallister?

Este clar ca familia McCallister sunt bogati, dar nu explica niciodata exact de unde le vin banii.

Unele teorii spun ca Peter McCallister ar putea fi un agent sportiv (lucrund cu personaje precum Michel Jordan, ceea ce explica de ce locuiesc in Chicago), in timp ce, tinand cont ca in camera parintilor sunt diferite tesaturi si manechine, lumea a ajuns pana la concluzia ca Kate trebuie sa fie designer de moda.

Inca o teorie spune ca Peter nu este cu adevarat un agent, dar este conectat (ca Tony Soprano) cu lumea criminala din Chicago intr-un fel, iar viata in suburbii este o modalitate buna de a-si ascunde averea si a asociatilor sai. E clar ca tatal McCallister poate lucra foarte bine sub presiune (de aceea nu innebuneste cand fiul sau este lasat singur sau pierdut in New York) si poate din cauza acelei legaturi criminale au atacat banditii ude tocmai acel cartier linistit.

Stim ca Rob este fratele lui Peter cel care plateste biletele la Paris, dar Peter plateste pentru zborurile dus-intors ale sotiei sale si multe legaturi, plus ca plateste pentru casa lor imensa, asa ca este clar ca contul lui bancar trebuie sa fie destul de mare, asa ca in plus fata de fiind agent sportiv sau infractor, exista o teorie ca ar putea fi avocat sau contabil pentru niste clienti foarte importanti.

Ciudat este ca, cu toti acei bani si cu ideea ca este un om de afaceri respectabil, nu a putut gasi o modalitate de a-si ajuta fiul (nu cu un asistent personal, un coleg de munca sau vreun contact in politie).

Potrivit lui Carl Goulding de la agentul imobiliar MyBuilder.com, casa din film are trei etaje si 4.500 de metri patrati (exista de fapt in Winneteka, Illinois), iar repararea tuturor mizeriei provocate de Kevin in timp ce credea ca familia lui a disparut prin magie ar costa. in jur de 11.600 de dolari (mai mult de 200.000 de pesos).

In plus, plata biletelor de avion spre Paris si inapoi la Chicago in mijlocul Craciunului nu este tocmai ieftina, mai ales cand este vorba de bilete pentru propria ta familie si pentru cea a fratelui tau lowskate care are doar „cecuri de calatorie”. Si este de mentionat ca casa regala a fost vanduta in 2012 cu 1,58 milioane de dolari.

Chiar daca Peter McCallister nu a platit pentru cele 14 zboruri dus dus, el a platit pentru zborurile sotiei si copiilor sai pentru a ajunge acasa la timp de Craciun si considera ca o calatorie dus-intors la Paris in perioada sarbatorilor din decembrie poate costa mai mult de 30.000 de dolari. .

Vacanta a inceput cu o pizza in valoare de 122,50 USD (si nici macar o branza nu a mai ramas pentru Kevin), a continuat cu apeluri in strainatate, zboruri multiple si, in cele din urma, a aranjat trucurile lui Kevin pentru a-i invinge pe hoti (iar in anul urmator familia a plecat la New York, cand Kevin a primit. pierdut in oras si platit pentru cea mai scumpa camera de la Hotel Plaza).

Cum au platit pentru toate astea? Este clar ca familia McCallister se descurca foarte bine si, indiferent daca lucreaza ca avocat, mafiot sau contabil, Peter este in mod clar gospodar atunci cand trebuie sa fie (nu detineau masini elegante si nu purtau haine de designer, cel putin nu marci vizibile), asa ca acele mici economii zilnice, adaugate probabil la un bonus de Craciun, l-au ajutat sa aiba suficient pentru vacanta perfecta (si cea mai impresionanta casa din filme).