OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de depanari laptop, PC si sisteme All in one din Bucuresti care activeaza in toata tara. Au o experienta de peste 10 ani in rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de natura lor reusind in acest fel sa solutioneze 90% dintre aparate chiar in aceasi zi. Datorita experientei pe care tehnicienii lor o au, acestia au dezvoltat un nou serviciu unic in Romania, acela fiind Premium Service.

Acest pachet este benefic tuturor utilizatorilor de device-uri care au intampinat cel putin odata o problema cu device-ul detinut. Ca orice alt aparat electronic si calculatoarele se pot defecta, influentand in mod negativ proiectele in curs. Nu este o solutie sa achizitionati unul nou, deoarece in cele mai multe cazuri este vorba doar de o piesa cu un pret infim, iar durata de solutionare poate fi de 60 de minute ca in cazul unui display defect. Pe site-ul lor veti gasi la un pret avantajos la orice incarcator laptop sau orice alta componenta, avand nenumarate piese diponibile, pentru a fi inlocuite in cel mai scurt timp.

In ce situatii te poate ajuta noul serviciu Premium Service

Fie ca este vorba doar de o curatare sau de un upgrade, acestia va sunt alaturi mereu cu servicii de calitate, iar consultantii lor va vor indruma catre cele mai bune solutii astfel incat sa va reluati activitatea pe laptop imediat.

·Nu sunteti din Bucuresti  

Noul serviciul Preimium service va poate ajuta sa beneficiati de reparatii, upgrade sau verificare preventiva chiar daca nu sunteti din Bucuresti. OnLaptop ofera servicii rapide indiferent de locatie, putand astfel beneficia de ridicare si returnare a device-ului in cele mai sigure conditii.

·Laptopul trebuie reparat  

Daca aveti un device de reparat atunci cu ajutorul acestui serviciu veti avea multe beneficii pentru a grabi procesul de depanare, cat si transport gratuit.

·Instalarea softurilor

Softurile nu mai sunt atat de usor de instalat mai ales in cazul celor avansate. In acest sens OnLaptop va poate ajuta sa va alegeti si sa instalati sistemul de operare preferat in functie de performantele aparatului detinut.

Cum te poate ajuta Premium Service

Premium Service are cateva avantaje pe care merita sa le luati in considerare, printre cele mai mari beneficii fiind urmatoarele:

·prioritate in fata altor comenzi;

·transport gratuit atat pentru ridicare, cat si returnare in cele mai sigure conditii;

·montaj ultra rapid;

·manopera gratuita in perioda de garantie pentru toate produsele cumparate cu montaj de la OnLaptop;

·beneficiati de 60 de zile pentru a returna produsele cu montaj in cazul in care nu sunteti multumit de achizitia realizata;

Observand aceste avantaje pe care OnLaptop le ofera cu ajutorul noului serviciu Premium Service veti realiza ca este mult mai benefic sa apelati la ei decat sa va achizitionati un device nou. Economia mondiala a adus scumpiri foarte mari in toate sectoarele, fiind in acest fel un mod bun de a va proteja veniturile si economiile familiei dumneavoastra.