În general, modelele de videochat sunt femei care și-au făcut o meserie din a vorbi cu diferiți bărbați pe internet, primind de la ei o sumă de bani pentru fiecare minut pe care îl petrec împreună. Unele modele lucrează de acasă, din confortul propriului cămin, dar cele cu adevărat profesioniste și-au ales încă de la început un studio videochat care le oferă infrastructura necesară pentru a oferi partenerilor lor de discuție cele mai bune experiențe.

Meseria de model de videochat este una frumoasă și foarte satisfăcătoare din punct de vedere al câștigurilor bănești, dar în același timp ridică și multe semne de întrebare pentru cei care nu sunt familiarizați cu conceptul. Cine nu a accesat niciodată o platformă de videochat și mai ales cine nu a plătit niciodată pentru serviciile unui model, cu greu poate înțelege care este conceptul din spatele acestei meserii și ce fac de fapt modelele de videochat pe internet.

Cum câștigă bani modelele de videochat?

Ca model de videochat singura metodă de a genera venituri este să porți conversații private cât mai lungi cu membrii platformelor de videochat. Dar ca să faci acest lucru, nu trebuie să respecți niciun fel de reguli, ba mai mult, poți să fii creativă și să inventezi singură activități de care să te bucuri și tu și partenerii tăi de discuție în egală măsură.

Dacă îți place și dacă face plăcere și celor cărora te contactează, atunci poți să cânți, să dansezi sau pur și simplu să stai de povești sau, așa cum se pare că li s-a întâmplat unora dintre cele mai talentate modelele din România, poți să stai pur și simplu nemișcată, în fața camerei și să-ți lași partenerul de discuție să te admire.

Doi frați, proprietarii unui brand celebru de studiouri de videochat, spun că sunt mereu în căutare de femei care știu să spună povești frumoase. O poveste bună vinde și chiar dacă nimic nu este real din ceea ce istorisesc modelele de videochat partenerilor lor, iar aceștia cunosc acest lucru, videochatul câștigă din ce în ce mai multă popularitate.

Cele mai neobișnuite lucruri pe care le fac modelele de videochat pe internet

Dacă ai răbdare să citești pe internet despre experiențele unora din modelele de videochat care au fost atât de binevoitoare încât să participe la interviuri și să răspundă la întrebări care aduc puțină lumină cu privire la această meserie, vei avea surpriza că videochatul este mult mai mult decât ți-ai imaginat.

Un celebru model din Australia de exemplu, povestește cum a trecut printr-o mulțime de peripeții în fața camerelor web și toate acestea de dragul partenerilor ei. De exemplu, ea susține că s-a acoperit de bună voie cu aluat de clătite sau a făcut baie în suc de sfeclă roșie și câte și mai câte lucruri greu de imaginat. Dar curajul ei au ajutat-o să se remarce și acum se bucură de câștiguri de peste 10.000 de euro pe lună.

Un alt model, cu o abordare cu totul și cu totul diferită, spune că a reușit să câștige în doar 40 de ore de muncă aproape 20.000 de euro jucându-se online cu unul din fanii ei. Experiența nu a fost una tocmai ușoară, mai ales că aceaste 40 de ore modelul nostru le-a petrecut online, într-o singură sesiune, dar în final câștigurile de la sfârșitul zilei au făcut ca totul să merite până la ultimul bănuț. Spre diferență de femeia despre care am pomenit în rândurile de mai sus și care nu refuza nimic, aceasta preferă să fie mai selectivă și spune că își alege numai parteneri care sunt dispuși să petreacă mult timp cu ea, într-o singură sesiune și nu se complică cu cei care caută plăceri de doar câteva minute.

În concluzie, ca model de videochat, poți să faci orice în fața camerelor web, cu o singură condiție: ceea ce arăți să fie pe placul audienței tale. Astfel nu vei duce niciodată lipsă de fani și nici de câștiguri fabuloase.