Psihologii analizeaza o relatie si dupa pozele care va reprezinta si in care sunteti amandoi. Iata ce spun pozele despre relatia voastra de cuplu!

Va sarutati

Atunci cand partenerii se saruta in poze, dezvaluie o relatie profunda, romantica si inocenta in acelasi timp. In cazul in care va sarutati cu ochii inchisi, asta inseamna ca sunteti la inceputul relatiei si ca sunteti foarte indragostiti. Altfel, daca va sarutati cu ochii deschisi, sunt semne ale unor sentimente nu foarte profunde.

Priviti in aceeasi directie

Daca partenerii privesc in aceeasi directie inseamna ca aveti o relatie stabila, bazata pe incredere reciproca. Formati un cuplu bine sudat si aveti pasiuni comune. Poate chiar lucrati in acelasi domeniu sau aveti activitati pe care le faceti impreuna cu placere. Nu va plictisiti unul de celalalt si aveti dorinte sexuale comune.

Va atingeti

Atunci cand trupurile voastre se ating in pozele pe care le aveti, denota o oarecare dependenta fata de partener. Acest lucru nu este ceva rau, ci pur si simplu inseamna ca aveti o relatie frumoasa si ca va este greu sa stati departe unul de celalalt. Sunteti persoane afective, care oferiti si primiti multa dragoste in cuplu, si nu va veti plictisi unul de celalalt.

Va imbratisati

Daca va imbratisati in poze, acest lucru poate reprezenta iubirea profunda pe care o purtati pentru partener. Specialistii spun ca aceste poze mai semnifica si inceputul unei relatii frumoase si de lunga durata.

Expresii faciale

Expresiile faciale sunt foarte importante si trebuie analizate pentru fiecare poza in parte. Daca partenerii zambesc in poze, acest lucru denota o apropiere spirituala foarte mare si faptul ca partenerii se simt bine in prezenta celuilalt.