Faimoasa trupa Depeche Mode va sustine un concert in Romania pe data de 5 mai, in Bucuresti. Concertul va avea loc la Arena Nationala, si va incepe la ora 20.00.

Din fericire pentru fanii romani ai trupei Depeche Mode, trupa a decis sa puna si Romania pe lista turneului lor international. Biletele pot fi achizitionate din magazinele de profil, cat si online in special de pe myticket.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de locatie si pozitie fata de scena si ele sunt dupa cum urmeaza: 435 de ron, 320 de ron, 275 de ron, 245 de ron, 240 de ron, 200 de ron, 170 de ron, 145 de ron, 135 de ron, la categoria cea mai ieftina, biletele fiind deja indisponibile.

Trupa Depeche Mode a fost infiintata in anul 1980 in Basildon din Essex, iar genul pe care baietii il abordeaza este unul electronic. Varianta originala a trupei a fost compusa din Dave Gaham, la voce, Martin Gore, la voce, chitara si compozitor, Andy Fletcher, Vince Clarke, insa momentan activeaza doar ca o trupa din trei, avand in vedere ca Wilder a parasit trupa incepand cu anul 1995. Succesul pe care l-au avut cei de la Depeche Mode i-a nominalizat in top 10 UK de douasprezece ori, iar vanzarile lor inregistreaza peste 100 de milioane de albume vandute.

Depeche Mode au foarte multi fani si in randul romanilor, motiv pentru care biletele pentru luna mai s-au vandut foarte bine inca de cand au fost puse in vanzare. Pana acum trupa Depeche Mode a scos 12 albume de studio dintre care amintim: Speak and Spell din anul 1981, A Broken Frame din anul 1982, Construction Time Again din anul 1983, Some Great Reward din anul 1984, Black Celebration din anul 1986, Music for the Masses, scos in anul 1987, Violator din 1990, Songs of Faith and Devotion, scos cu trei ani mai tarziu, respectvi in anul 1993, Ultra din 1997, Playing the Angel, eliberat in anul 2005, si in cele din urma Sounds of the Universe, din 2009, avand si un proiect important, numit TBA.

Conform unor reviste de talie mondiala precum Q Magazine sau Sunday Telegrapf, ori binecunoscuta Rolling Stones, trupa Depeche Mode a fost desemnata ca fiind  “cea mai populara trupa de muzica electronica din toate timpurile”, “una dintre cele mai marete trupe britance de pop din toate timpurile” sau “chintesenta tehno-popului din anii 80’”. Fiind considerata chiar si in plin secol 21 una dintre trupele care au avut cea mai mare influenta asupra tinerilor si numai, Depeche Mode a fost punctual de pornire si inspiratie pentru foarte multe trupe si generatii intregi de muzicieni.

Recordurile lor la vanzari au depasit 100 de milioane de albume vandute si putem spune ca au incanta pana acum cu muzica lor pana peste 30 de milioane de fani, urmand ca in primavera acestui an, romanii sa mareasca aceasta cifra si sa se bucure de prezenta celor de la Depeche Mode in cadrul concertului de la Arena Nationala din Bucuresti.