Este total normal sa vrei sa cunosti membrii formatiei tale preferate. La urma urmei, cand ii vezi in concert, esti literalmente in aceeasi camera cu ei. Desigur, nu poti pur si simplu sa te indrepti spre scena si sa speri in cele mai bune, dar iti poti imbunatati sansele de a intalni formatia. Pentru a va face experienta cu adevarat memorabila, nu uitati sa faceti o impresie buna si sa urmati cateva reguli de eticheta.

Alatura-te fan clubului formatiei

Multe cluburi de fani primesc intalniri secrete inainte sau dupa spectacol. Acest lucru va poate oferi mai mult timp pentru a vorbi cu ei. Fii pregatit sa platesti cotizatii anuale de membru. Unele cluburi limiteaza numarul intalnirilor si intampinarilor pe care le puteti avea in fiecare an.

Formati conexiuni cu trupa online

Urmariti trupa pe retelele de socializare. Implicati-va in chaturi sau petreceri de ,,follow-back” pe care le gazduiesc. Asigurati-va ca discutati cu un cont verificat. Pe Twitter si Facebook, conturile verificate au de obicei bife albe in cercuri albastre.  Ai putea spune: ,,Nu-mi vine sa cred ca ai scris acel solo de chitara in doar 15 minute. Asta e uimitor!”,,Am fost atat de psihic sa aflu ca iti place alpinismul. O fac de cativa ani acum. Daca va aflati vreodata in orasul meu, va pot arata salile de sport cu cele mai bune pereti de catarat.

Solicitati sa fiti prezentati turpei in reteaua dvs online

Faceti acest lucru daca aveti norocul de a avea un prieten sau o ruda in domeniul muzicii. Probabil veti avea cel mai mult noroc daca cunoasteti un roadie sau cineva care lucreaza intr-un studio de inregistrari. Cu toate acestea, nu strica niciodata sa-l intrebi pe prietenul tau care scrie pentru o revista de muzica sau varul care lucreaza ca DJ.

Introduceti concursuri pentru permise de culise

Ascultati posturile de radio locale cand biletele sunt puse in vanzare. Fii pregatit sa raspunzi la o intrebare simpla sau sa suni exact la momentul potrivit . Daca nu aveti timp sa navigati la radio ore in sir, cautati online. Multe posturi vor anunta aceste concursuri pe site-urile lor web.

Cumparati bilete VIP

Costa suplimentar, dar veti fi garantat ca veti intalni pe scurt formatia. Nu va ridica sperantele. Nu veti putea sa stati prea mult timp. Majoritatea sesiunilor dureaza suficient de mult pentru a obtine un autograf sau un instantaneu rapid.

Expertul nostru este de acord: daca doriti sa cunoasteti formatia la un concert, cel mai bine este sa cumparati fie un abonament VIP, fie un abonament Meet and Greet. Uneori le puteti cumpara prin intermediul site-ului web de unde cumparati biletele, dar uneori trebuie sa fie fie prin intermediul conducerii, fie al trupei in sine. Uneori poti chiar sa trimiti prin e-mail conducerii formatiei si sa intrebi frumos si ti le vor da.

Cautati online semnaturi in apropierea dvs

Multe trupe semneaza tricouri, CD-uri, carti cu autografe etc. la festivaluri de muzica precum Coachella sau Glastonbury. In ziua semnarii, verificati site-ul trupei sau pagina de socializare pentru o anumita ora si locatie la festival. Ajungeti devreme, deoarece cele mai multe semnaturi dureaza putin.

De asemenea, trupele au semnaturi la magazinele de muzica la lansarea noilor lor albume. Daca ai un magazin de muzica in comunitatea ta, fii atent cand stii ca noul single este lansat.

Sositi la locul de desfasurare cu cateva ore mai devreme

Daca concertul nu are locuri rezervate, aceasta este sansa ta de a te apropia cat mai mult de scena. Daca exista locuri rezervate, s-ar putea sa reusiti sa prindeti trupa care ajunge pentru verificarea sunetului lor. Asigurati-va ca stati la intrarea din spate rezervata trupei. Faceti asta cu cativa prieteni, deoarece multe intrari din spate sunt pe alee intunecate.

Asteptati dupa spectacol

Aflati din timp membrii echipajului sau alti fani de unde va iesi trupa. Nu doriti sa fiti in spatele locului daca trupa va iesi printr-o usa laterala. Parasiti concertul putin devreme pentru a obtine un loc bun. Pur si simplu ramaneti in zonele legal desemnate pentru a evita arestarea!

Participati la un concert intr-un loc mai mic

Trupe mai vechi si mai consacrate canta uneori la cluburi, baruri si cazinouri locale. Desigur, trebuie sa aveti varsta suficienta pentru a bea alcool in mod legal si / sau a juca pentru a intra. Daca sunteti sub varsta legala de baut si / sau jocuri de noroc, unele trupe ar putea juca in continuare la targurile de stat si judetene. Locuri mai mici ca acestea iti pot imbunatati sansele de a cunoaste formatia.