Kevin Feige a spus deja ca nu vor oferi detalii despre viitorul Marvel decat dupa Avengers: Endgame si Spider-Man: Far From Home, dar stim cu totii ca Marvel are un plan de extindere a universului si care ar putea include o noua generatie de Razbunatori.

De cand s-a stiut ca zilele Razbunatorilor sunt numarate, toata lumea a inceput sa vorbeasca despre Noii Razbunatori, o noua echipa de supereroi, formata de Nick Fury, care ar putea include personaje noi si unele veterane pe care Marvel le-a introdus in ultimii ani. Kevin Feige nu a confirmat nimic si nu o va face, chiar daca il tortura pentru a obtine informatii de la el, dar este unul dintre cele mai grele zvonuri si fanii cred ca acesta a fost planul Marvel de la inceput, altfel nu as fi atat de concentrat sa le ofer multor eroi propriile lor filme (cum facea Iron Man inainte de Avengers).

Ezitam sa spunem daca asta se va intampla sau nu (pentru ca nu vedem viitorul si nu avem idee ce se intampla in mintea lui Feige si a restului echipei sale), dar exista cateva indicii ca un o noua echipa este pe drum, incepe sa se formeze si ca Marvel are ceva mare pregatit pentru ei.

In acest moment al jocului, stim ca multe dintre povestile separate ale Marvel sunt de fapt conectate, actiunile unui erou il pot afecta pe altul si vine un moment in viata fiecaruia in care se incruciseaza si trebuie sa lucreze impreuna (Captain Marvel are loc in anii 90). , dar asta nu a impiedicat-o sa fie invitata la petrecerea „sa-l batem pe Thanos”, aici nimic nu se intampla intamplator sau intamplator, Marvel are intotdeauna un plan care nu este intotdeauna clar la inceput si pe care incetul cu incetul incepe sa-l explice in sine.

Cand Avengers: Endgame va fi lansat, Marvel asa cum il cunoastem astazi va ajunge la sfarsit, incheind prima parte a unei povesti care a inceput in 2008 odata cu sosirea lui Tony Stark si care construiesc si se pregatesc pentru acest moment de un deceniu (da, este atat de dramatic.)

Acum ca totul s-a terminat si in asteptarea lui Spider-Man: Far From Home si a revelatiilor pe care le poate aduce, trebuie sa ghicim identitatea eroilor care ar putea face parte din noua echipa de eroi.

Deocamdata nimic nu este confirmat si aceasta este pura speculatie, dar credem ca au potentialul de a se alatura Noilor Razbunatori si de a se confrunta cu un inamic si mai puternic decat Thanos (mai ales ca Feige a confirmat ca Endgame nu este sfarsitul si Marvel merge. cel putin 9 filme care urmeaza sa fie lansate intre 2020 si 2022, inclusiv Shang-Chi, Black Widow, The Eternals si cateva sequel-uri care sunt in productie).

Doctor Strange

Acest personaj a fost un Razbunator de mai multe ori in benzi desenate, dar asta nu s-a intamplat inca in MCU, asa ca este posibil ca asta sa se intample in viitor, dupa Endgame si cand Carol Danvers va asambla Noii Razbunatori.

Pantera neagra

T’Challa apare alaturi de Razbunatori in multe dintre benzi desenate, asa ca sa-l vezi ca parte a noii echipe este o posibilitate reala. Black Panther a fost unul dintre filmele cu cele mai mari incasari din istorie si cu siguranta Marvel are un plan sa-l foloseasca in continuare in viitor. Chadwick Boseman a semnat un contract pentru 5 filme, dar Marvel prelungeste de obicei acele contracte, asa ca inca nu se spune nimic.

Omul Paianjen

Peter Parker a fost „introdus” in Razbunatori, mai mult sau mai putin, de insusi Tony Stark si povestea lui abia incepe, asa ca cu siguranta ar putea face parte din echipa, plus Tom Holland a semnat un contract pentru 6 filme si care ar putea fi prelungit daca ei considera ca cinematograful are nevoie de o noua echipa de eroi.

Vaduva Neagra

Speram ca Marvel nu ii va ucide pe toti Razbunatorii din Endgame, iar asta inseamna ca cel putin unii dintre ei ar putea continua sa lucreze cu Nick Fury dupa ce l-au invins pe Thanos. Black Widow este pe cale sa-si lanseze propriul film solo, cu care vom afla mai multe despre originea ei, dar ar fi si interesant sa o vedem lucrand cu o noua generatie de eroi.

Ant-Man si Viespa

Acestea sunt doua dintre cele mai bune personaje Marvel si as fi prost sa nu le exploatez. Ant-Man si The Wasp pot lucra singuri, dar au multe de adus unei echipe insarcinate cu protejarea lumii, mai ales ca au cea mai avansata tehnologie si, fara Tony Stark, cineva va trebui sa umple acel gol.

Capitanul Marvel

Acest lucru este destul de evident, Carol Danvers este cea mai noua dintre Razbunatori, iar Brie Larson are un contract de 7 filme, care va include cu siguranta o continuare si ii va oferi suficient timp pentru a deveni liderul Noilor Razbunatori.

Shang Chi

Nu se stiu inca multe despre acest personaj, dar stim ca el va avea propriul film in urmatorii cativa ani si ca ar fi un candidat bun pentru a se alatura echipei lui Nick Fury. Snag-Chi nu apare prea mult in benzile desenate Avengers, dar apare si asta este suficient pentru a fi luat in considerare.