S-a facut blonda brusc si a fost printre primele artiste din Romnia care au abordat tunsoarea garcon. Luminita Anghel stie sa fie mereu radioasa.

Si face in asa fel inct este intotdeauna la moda. Nu ma iau dupa topurile att de subiective ale revistelor romnesti. Se stie deja ca, daca esti prieten cu asa-numitii , apari mereu in paginile lor ca exemplu pozitiv. Eu ma ghidez dupa marii designeri occidentali, fara sa fiu insa cu adevarat o victima a modei.

Kitty Cepraga cunoaste importanta momentelor in arta imbracarii. Imi place sa aleg costumatiile in functie de evenimentul la care particip. Si cum eu nu iubesc foarte mult sindrofiile mondene bucurestene, le evit ct pot. Si in rest ma imbrac asa cum simt ca merge acolo unde am treaba. Bine ar fi sa urmam exemplul strainilor. Si anume, acela ca baza constituie adevarata valoare a unui om. Noi, romnii, am cam ramas fideli dictonului , fara sa ne concentram de fapt pe notiunea umana din context.

Oana de la Aktiv poarta blugi aproape mereu, iar pe scena mai abordeaza uneori elemente extravagante. Imi place sa ma imbrac lejer. Sunt… activa nu doar la trupa, asa ca am nevoie de libertate de miscare. Si cum altfel dect cu haine comode, simple? Ma uit si eu prin reviste de specialitate, ascult sfaturile celor care se pricep. Asta nu inseamna insa ca am sa ajung vreodata sa-mi cumpar o anumita rochie doar pentru ca e trendy. Cred ca nu sunt o… fashion victim, nu-i asa?.

Fosta gimnasta de performanta Andreea Raducan nu va dori niciodata sa fie imbracata la Paris, desi ii plac hainele frumoase. Daca n-as sti ca este totusi o intrebare serioasa, as zmbi. Pentru ca aceste lucruri imi par uneori att de neimportante. Recunosc, imaginea conteaza. Si pentru mine si pentru oricine, chiar daca nu face parte din cercul persoanelor publice. Dar de aici pna la a ridica moda la rang de singura ratiune de a fi este mult prea mult. Sunt poate un pic cam dura, dar am vazut suficient snobism in jurul meu.

Sportiva este grijulie cu aspectul ei, dar nu se considera nici in somn o victima a modei.Conceptul de fashion victim face ravagii prin protipendada mondena. In realitate, cine se pune ct de ct la curent cu tendintele actuale stie ca aproape e demodat sa gndesti astfel.