Iti place sa experimentezi, nu iti este teama sa iesi din tipare si, mai presus de toate, vrei sa iti uimesti invitatii? Perfect! Atunci printre buchetele de mireasa prezentate mai jos il vei gasi, cu siguranta, pe cel ideal pentru tine. 

Buchete cu fructe si flori

Un buchet de mireasa „comestibil” pare o idee geniala, mai ales daca ceremonia sau receptia va avea loc undeva, in natura. O rochita diafana si parul lasat liber pe umeri completeaza perfect aceasta imagine. 

Alege o tema si o paleta de culori pentru buchet – fara restrictii, orice este posibil! Ai putea opta pentru un buchet „de toamna” cu flori de camp uscate si fructe de sezon, pentru un buchet din fructe de padure si crengute de mur sau pentru un buchet exotic din orhidee, fructul pasiunii, nectarine, mandarine si tot felul de alte accesorii. 

Buchete din plante suculente, flori si ierburi aromatice

In categoria plantelor suculente sunt cuprinse acele specii care au tulpinile si frunzele carnoase datorita faptului ca in ele se acumuleaza o cantitate mare de apa. 

Plantele suculente, alaturi de trandafiri – sau orice alt tip de flori – si cateva crengute de busuioc sau rozmarin vor crea un buchet care va da un aer nobil si proaspat tinutei tale. 

Ce au in comun buchetul de mireasa si… legumele?

Poti pleda pentru un stil de viata sanatos sau pentru sustinerea micilor ferme autohtone cu un buchet de mireasa din legume. Sau il poti alege doar pentru ca e cu totul si cu totul iesit din comun. 

Poate fi facut din brocooli sau conopida (care au un usor aspect de floare) sau chiar din legume pe care nu te-ai astepta sa le vezi niciodata la o nunta, si cu atat mai putin in buchetul miresei: ridichi, ceapa, mini-morcovi sau, daca nu te deranjeaza mirosul, chiar usturoi. 

Buchete cu fructe si flori

Un buchet de mireasa „comestibil” pare o idee geniala, mai ales daca ceremonia sau receptia va avea loc in natura. O rochita diafana si parul lasat liber pe umeri completeaza perfect aceasta imagine. Alege o tema si o paleta de culori pentru buchet – fara restrictii, orice este posibil! Ai putea opta pentru un buchet de toamna cu flori de camp uscate si fructe de sezon, pentru un buchet din fructe de padure si crengute de mur sau pentru un buchet exotic din orhidee, fructul pasiunii, nectarine, mandarine si tot felul de alte accesorii. 

Buchete din plante suculente, flori si ierburi aromatice

In categoria plantelor suculente sunt cuprinse acele specii care au tulpinile si frunzele carnoase datorita faptului ca in ele se acumuleaza o cantitate mare de apa. Plantele suculente, alaturi de trandafiri – sau orice alt tip de flori – si cateva crengute de busuioc sau rozmarin vor crea un buchet care va da un aer nobil si proaspat tinutei tale. 

Ce au in comun buchetul de mireasa si… legumele?

Poti pleda pentru un stil de viata sanatos sau pentru sustinerea micilor ferme autohtone cu un buchet de mireasa din legume. Sau il poti alege doar pentru ca este cu totul si cu totul iesit din comun. Poate fi facut din brocooli sau conopida (care au un usor aspect de floare) sau chiar din legume pe care nu te-ai astepta sa le vezi niciodata la o nunta, si cu atat mai putin in buchetul miresei: ridichi, ceapa, mini-morcovi sau, daca nu te deranjeaza mirosul, chiar usturoi.