Cand vine vorba de intalniri online, toata lumea are o parere, dar un lucru este sigur: nu este usor sa iesi in evidenta atunci cand concurezi impotriva a milioane de oameni intr-o aplicatie. 

Dar cum te pregatesti pentru succes atunci cand ai doar cateva secunde de impresionat? Am apelat la experti in relatii de top pentru a afla.

Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi ale sale pentru a va imbunatati sansele de a cunoaste baieti si fete din Iasi pe placul vostru.

Expertii recomanda oprirea minciunii despre varsta, greutate, inaltime sau orice altceva care ne face sa ne simtim nesiguri. Fiecare profil ar trebui sa aiba trei lucruri pe care doriti sa le descopere oamenii despre voi, doua lucruri pe care doriti sa le gasiti in ele si unul pe care sperati sa le gasiti impreuna.

Datele trebuie sa fie complete pentru a ne informa pe cealalta persoana. Deci, vom trimite un mesaj direct cu care sa gasim noul nostru partener. Este unul dintre cele mai bune trucuri, dar nu toti tin cont de el. Retineti ca trebuie sa  aveti un nume de profil atragator si, mai presus de toate, bine scris. In plus, este bine sa adaugati ce va place, hobby-urile si orice alt lucru important pe care doriti sa-l evidentiati despre viata voastra. Ceva ca o mica biografie. Toate impreuna cu imaginea de profil buna.

Intr-o lume in care totul intra prin ochii nostri, nevoia unei fotografii bune pare practic logica. Primul lucru pe care il privim atunci cand flirtam in persoana este  aspectul fizic al celeilalte persoane. Acesta este unul dintre lucrurile care nu se schimba, desi intr-un mod oarecum diferit.

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le stii pentru a cocheta online este ca, daca folosesti un pseudonim, acesta trebuie sa fie atractiv, si sa fie si usor de retinut. Obisnuieste-te cu ideea ca  esti propria ta reclama. Cu cat vei fi mai frapant, cu atat vei atrage atentia potentialilor pretendenti. Unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui sa le folositi langa numele dvs. sunt numerele, deoarece nu sunt usor de retinut. 

Desi este posibil sa nu doriti sa dezvaluiti prea multe, expertii spun ca trebuie sa fiti specific atunci cand vine vorba de anumite detalii precum interesele si pasiunile dumneavoastra.

Nu spune doar ca iti place sa calatoresti sau  sa mergi la film, intrucat acesta este un lucru pe care toata lumea il face. Desigur, daca este ceva ciudat, cum ar fi ca iti place sa mergi sa vezi premierele filmelor muzicale, de exemplu, vei putea gasi pe cineva cu aceleasi gusturi ca tine. Va fi un subiect bun despre care sa vorbiti.

Ati vazut vreodata un anunt TV axat pe negativele produsului? Sigur nu. Acelasi lucru este valabil si pentru flirtul cu alte persoane. La fel ca atunci cand va asezati la o intalnire cu cineva  pe care nu doriti sa il ascultati cum se plange  tot timpul, nu este recomandabil sa faceti acest lucru chiar daca este prin intermediul internetului.

Prima impresie este totul in aceste cazuri si acesta este unul dintre trucurile pe care nu trebuie sa le uitati. Prin urmare, un alt lucru pe care  nu ar trebui sa-l mentionati este fostul. Puteti spune povestea de mai sus, dar nimanui nu ii place sa auda povestea trecuta a altei persoane. Daca lucrurile progreseaza, va fi timp pentru asta.

In loc sa va concentrati asupra a ceea ce nu puteti suporta,  spuneti ce doriti sa vedeti, ce va entuziasmeaza  sau ce va pasioneaza. Vei vedea cum flirtul online este mult mai usor decat pare. Si, de asemenea, foarte eficient.

Nimeni nu vrea sa fie in preajma cuiva incarcat de negativitate , asa ca, in loc sa te concentrezi pe lucruri pe care nu le vrei sau nu iti plac, concentreaza-te pe pozitiv.