Aparitia Studio20 in cel mai mare oras din Moldova a reprezentat un adevarat eveniment pentru toate fetele care vor sa urmeze o cariera ca model de videochat in Iasi. Colaborarea cu o companie care se mandreste cu o experienta vasta in domeniu si cu numeroase premii internationale ofera, cu adevarat, o sansa de evolutie in acest mediu stralucitor.

Tot sprijinul de care ai nevoie pentru a reusi!

Locația, aparatura, echipa, promovarea – fiecare element este gandit de www.studio20.ro astfel incat sa te asigure sa obtii succes rapid, chiar daca nu te-ai mai aflat niciodata in fata unei camere.

Sediul din Soseaua Sararie, nr. 2 este modern si luxos, intrecand asteptarile fetelor care nu au mai lucrat in videochat Iasi sau care au colaborat doar cu firme mai mici. Fiecare camera are o tematica speciala, unica, designul permitand transpunerea in practica a oricaror fantezii pe care le au membrii site-urilor de divertisment pentru adulti. Confortul si siguranta fetelor au fost la fel de importante in crearea unui spatiu primitor si relaxant.

Pe langa decorul camerelor, aparatura video si audio de cea mai buna calitate, precum si prezenta permanenta a unei echipe de suport tehnic reprezinta o explicatie a faptului ca modelele care aleg sa faca videochat in Iasi la un astfel de studio obtin castiguri infinit superioare celor care isi incearca sansa pe cont propriu, de acasa.

Inca din primele zile de lucru, la dispozitia ta se afla un trainer cu experienta, care te familiarizeaza cu toate aspectele pe care le presupune activitatea de pe site-uri, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. In plus, poti sa beneficiezi de cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala sau de make-up, pentru a-ti descoperi si intari forta de seductie.

Daca doresti confidentialitatea datelor personale, poti sa ai deplina incredere in Studio20. Nimeni nu va afla cu ce te ocupi decat in momentul ales de tine. In schimb, daca doresti sa ai parte de promovare, atunci vei beneficia de campanii de marketing si de promovare, de mai mult trafic, notorietate si, implicit, mai multi bani!

videochat Iasi

Cat se castiga din videochat in Iasi?

Cand alegi aceasta cariera, trebuie sa stii ca ai parte de sustinere financiara chiar de la inceput. Astfel, nu trebuie sa astepti mult timp pentru ca viata ta sa se schimbe in bine, din punctul de vedere al posibilitatilor materiale.

In primele trei luni de lucru, beneficiezi de un venit minim garantat de 1 000 de dolari in fiecare luna, indiferent de performantele tale de pe site-urile pentru adulti. In aceeasi perioada, ai parte si de sprijin financiar pentru completarea garderobei si a trusei de make-up.

Pe masura ce capeti experienta, vei putea sa profiti – pe langa comisionul de baza de 50% oferit fiecarui model – de un sistem de bonusuri gandit special pentru a face posibila cresterea veniturilor. Concret, incasarile tale sporesc cu 5% daca lucrezi un anumit numar de ore pe perioada, daca depasesti un prag al castigurilor, daca ai un comportament online perfect, daca vizitatorii se inscriu pe site din camera ta, precum si atunci cand dai dovada de fidelitate fata de studio.

In plus, dupa 6 luni de lucru intr-un studio de videochat din Iasi ai acces si la un sistem avantajos de credite fara dobanda, acordate direct de firma, fara a mai fi nevoie de intermedierea unei banci.

Astfel, ca model de videochat Iasi ai la indemana tot ceea ce iti trebuie pentru a reusi. Ramane ca dorinta ta de succes si puterea de munca sa fie cele care fac diferenta!