În acest articol am ales să vă prezentăm telefonul Samsung Galaxy A21s, un telefon pentru orice buzunar, pe care s-ar putea să ți-l dorești din următoarele motive:

  • valoare excelentă pentru prețul pe care îl are;
  • o baterie cu autonomie foarte mare;
  • o cameră quadruplă, foarte capabilă.

În ultimul timp, compania coreeană Samsung a investit mult în dezvoltarea unei game cât mai variate de telefoane mobile pentru orice buzunar. Terminale noi apar lună după lună și, din fericire pentru utilizatori, prețurile sunt din ce în ce mai competitive, iar performanțele mai bune.

Samsung Galaxy A21s poate că nu este cel mai impresionant telefon de pe piață, mai ales când ne gândim la spectaculoasa seria Samsung Galaxy S21. Dar cu un set de huse Samsung Galaxy A21s de la Itelmobile, un magazin online unde poți găsi huse și pentru alte telefoane din gama A precum: huse Samsung Galaxy A51 sau huse Samsung Galaxy A71, și tu poți da unui telefon Samsung Galaxy A21s mai multă personalitate.

Punctul forte al telefonului Samsung Galaxy S21s este prețul. El costă doar o fracțiune din prețul unui flagship, dar în schimbul acestui tarif modest, oferă o mulțime de avantaje pe care nu le poți găsi nici măcar la unele telefoane mai scumpe.

Ce trebuie să știi despre telefonul Samsung Galaxy A21s?

Samsung Galaxy A21s are un display PLS cu o rezoluție de 720p, dar o diagonală destul de mare, de 6.5 inch. El este dotat cu un procesor Exynos 850 și 3 GB de memorie RAM și se descurcă binișor la orice provocări ai vrea să îl supui.

Mai mult, coreenii au făcut ei cum au făcut și fără să crească prețul, au înghesuit în acest telefon o cameră foto cu un sistem de 4 lentile, plus o lentilă în față, la camera selfie. Astfel, arsenalul de lentile al acestui telefon cuprinde și o cameră wide-angle, dar și una pentru adâncime.

Principalii competitori ai telefonului Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s este unul din cele mai ieftine telefoane din gama A disponibile pe piață la ora actuală și se vinde la un preț similar cu Xiaomi Redmi Note 9, Moto G8 și realme 6. Dar în comparație cu vedeta acestui articol, la un preț doar puțin mai piperat, din partea lui Redmi Note 9 te poți alege cu un telefon cu un procesor mai rapid și un ecran Full HD.

Design și funcții cheie ale telefonului Samsung Galaxy A21s

În ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy A21s, cu toate că nu poate fi comparat cu un flagship din punct de vedere al materialelor din care este fabricat, Samsung Galaxy A21s este la fel de arătos ca orice alt telefon Samsung recent lansat.

Chiar dacă corpul său este fabricat din plastic, el are două straturi protectoare de sticlă care îi conferă un aspect deosebit. În rest, el este un telefon cu un design minimalist și cu o protuberanță elegant gândită, pentru camera principală.

Display-ul telefonului Samsung Galaxy A21s

Pentru a economisi ceva bani, producătorii telefonului Samsung Galaxy A21s au folosit un display PLS cu o rezoluție mai mic. Acest lucru nu este ceva extraordinar dacă judecăm după standardele create de telefonul Xiaomi Redmi Note 9 sau Realmi 6 care vin la pachet cu ecrane pline ochi de pixeli și cu o rezoluție Full HD. Dar, dacă este să fim sinceri, nici nu ne deranjează prea mult acest aspect, mai ales dacă ne gândim la camerele cu care ne alegem.

Samsung Galaxy A21 Camera principală și camera selfie

Așa cum am menționat de mai multe ori în acest articol, Samsung Galaxy A21s are o cameră principală formată din 4 lentile cu următoarele caracteristici:

  • o lentilă principală de 48 MP și deschidere f/2.0;
  • o lentilă wide-angle de 8 MP și deschidere f/2.2;
  • o lentilă macro de 2 MP și deschidere f/2.4;
  • un senzor de adâncime de 2 MP și deschidere f/2.4.

Camera selfie pe e altă parte, are o lentilă de 13 MP, cu o deschidere f/2.2.

Toate aceste lentile permit telefonului Samsung Galaxy A21s să capteze fotografii în culori vii și cu un număr foarte mare de detalii, chiar și în condiții mai slabe de lumină.