Si femeile insarcinate se pot bucura de placerile sexului. Trebuie doar sa ai o sarcina sanatoasa, iar medicul sa iti dea unda verde in ceea ce priveste activitatea sexuala. Sa vedem ce pozitii sexuale pot incerca gravidele!

Lingurita

Una dintre cele mai usoare si comode pozitii de sex pentru o femeie gravida este lingurita. Ambii parteneri stau pe o parte, barbatul in spatele femeii. Penetrarea nu este una foarte adanca, insa stimuleaza punctul G al femeii si ii lasa mainile barbatului libere pentru a-si mangaia partenera.

Pe scaun

Din nou o pozitie usoara pentru ambii partneneri. Barbatul sta pe sezut pe un scaun, fotoliu sau canapea, iar femeia se aseaza deasupra. Chiar daca penetrarea este putin mai adanca nu ai de ce sa iti faci griji. In plus, tu esti cea care controleaza toata partida de sex din aceasta pozitie.

Lingurita intoarsa

O alta varianta a linguritei clasice este lingurita intoarsa, adica partenerii sa stea unul cu fata la celalalt. Aceasta pozitie este recomandata in primele luni de sarcina, atunci cand burtica gravidei nu este atat de mare incat sa incomodeze.

Doggie style

Si clasica pozitie pe la spate este potrivita in acest caz. Totusi, partenerul tau, care controleaza tot actul sexual, trebuie sa aiba grija, mai ales daca practicati aceasta pozitie in ultimul trimestru de sarcina. Un act sexual violent ti-ar putea induce travaliul.

Calareata

Daca ai chef sa controlezi situatia, atunci cea mai potrivita pozitie este cea a calaretei. El sta pe spate, iar tu te asezi deasupra lui. Poti controla adancimea penetrarii si rapiditatea miscarilor din aceasta pozitie. In plus, partenerul tau are mainile libere sa se joace cu tine.