Sa vedem cine minte cel mai bine, in functie de zodie!

Berbec. Berbecii nu sunt cei mai priceputi atunci cand vine vorba de minciuni. In plus, acestia sunt destul de dezorganizati, si uita destul de repede ce spun intr-o minciuna, deci au toate sansele sa se dea de gol singuri.

Taur. Taurii nu sunt deloc adeptii minciunilor, deoarece stiu ca la un moment dat adevarul va iesi la iveala si ca vor avea de dat explicatii. Prefera sa-ti spuna adevarul, chiar daca este dureros.

Gemeni. Gemenii sunt niste mincinosi innascuti si au posibilitatea sa te minta in orice situatie. Insa, cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, acestia sunt prinsi pana la urma cu minciunile, deoarece au tendinta sa infloreasca din ce in ce mai mult de fiecare data cand isi spun minciunile.

Rac. Nici racii nu sunt persoane care sa minta foarte mult pe cei din jur, insa se mint pe ei insusi. Au tendinta sa-si construiasca un fel de zid intre ei si lumea din jur, unde se simt mai in siguranta.

Leu. Leii sunt persoane foarte orgolioase si incredibil de sincere. Spun mereu lucrurilor pe nume si urasc sa minta, chiar daca ar trebui sa o faca in scopuri nobile. Totusi, daca prind pe altcineva cu minciuna, leii se vor razbuna.

Fecioara. Fecioarele sunt probabil persoanele cu cele mai bune calitati in a minti. Sunt isteti si agili, si nu uita niciodata minciunile spuse. Sunt atat de convingatori, incat pana si ei cred minciunile spuse altora.

Balanta. Balantele nu sunt perosnae care sa minta in general, insa o vor face atunci cand adevarul ii raneste pe cei din jur. Prefera sa spuna o mica minciuna nevinovata decat sa ii faca pe cei din jur sa sufere.

Scorpion. Scorpionii sunt adevarati asi ai minciunilor bine construite. Atunci cand sunt prinsi ca mint si chiar au dovezi impotriva lor, scorpionii vor sti mereu cum sa iasa din aceasta incurcatura cu fruntea sus.

Sagetator. Sagetatorii nu mint in general, deoarece li se pare ca ar depune un efort prea mare in a-si aminti toate minciunile si a le spune la fel de fiecare data. Sunt intelegatori chiar si atunci cand sunt mintiti si pot trece cu usurinta peste o tradare.

Capricorn. Capricornii nu spun foarte des minciuni, iar atunci cand o fac, acestea sunt nevinovate. Pot fi buni mincinosi, daca isi propun acest lucru, insa de cele mai multe ori prefera sa fie sinceri.

Varsator. Varsatorii sunt persoane idealiste, care traiesc dupa un set de reguli foarte bine puse la punct. Nu mint deoarece acest lucru nu le sta in caracter si nu pot fi duplicitari.

Pesti. Pestii se abtin de la a spune minciuni, deoarece stiu cat de usor pot fi prinsi, iar orgoliul lor este prea mare pentru acest lucru. Chiar daca sunt persoane emotionale, pestii nu vor sa se incurce in minciuni si nici sa raneasca.