“Buna fetelor,

Numele meu este Roxana si am 29 de ani. Lucrez la o firma din industria textila si cred ca ma indragostesc de seful meu.

Sunt director de marketing de 5 ani in cadrul acestei companii si de 3 ani sunt divortata. Mariajul cu fostul meu sot nu a durat prea mult, poate si pentru ca eram destul de tanara atunci cand ne-am casatorit (eu aveam 22 de ani si doar ce terminasem facultatea).

L-am iubit din tot sufletul pe cel care mi-a devenit sot, insa, dupa un timp, am inceput amandoi sa ne schimbam si sa vrem lucruri diferite de la viata. Am hotarat sa ne despartim si acum ne vedem fiecare de viata lui.

Seful meu nu m-a atras dintotdeauna si nici nu pot spune de ce am facut o pasiune pentru el recent. In ultimul an am lucrat foarte mult la lansarea unui nou brand peste hotare si mi-am petrecut destul de mult timp cu el.

Fiind seful meu direct (manager general) si ocupandu-se de afacerea aceasta ca si cum ar fi a lui, am petrecut multe ore impreuna, in incercarea de a gasi cea mai buna metoda de intrare pe o piata rece.

Nu eram doar eu si el atunci cand lucram peste program, mai erau colegi de-ai nostrii si nu pot spune exact cand am inceput sa il plac. Pur si simplu s-a intamplat.

Am descoperit in el un barbat foarte respectuos si manierat, care iubeste ceea ce face si este foarte intelegator. Momentan este singur (si el a divortat dintr-un mariaj urat acum cateva luni) si nu stiu ce ar trebui sa fac.

Sa ii spun ceea ce simt si sa vad cum reactioneaza sau sa tac? Si chiar daca i-as spune, poate el nu are nicio pasiune pentru mine, si acesta a fost modul lui de a trece peste divort, lucrand mai mult decat de obicei.

Nu cumva imi risc chiar si slujba daca ii spun ceva?

Va rog sa imi dati un sfat, deoarece nu stiu cum sa procedez. Nu vreau sa imi pierd slujba si nici nu stiu cum sa fac astfel incat sa fiu sigura daca el simte ceva sau nu pentru mine…”