Doinita Oancea este o cunoscuta si iubita actrita, care acum, are probleme in relatie. Atunci cand vestea divortului Lorei a ajuns in media, presa a speculat ca de vina ar fi Lora, care are o relatie cu managerul ei, nimeni altul decat iubitul Doinitei.

Actrita neaga cu vehementa acest lucru, spunand ca problemele pe care le are in relatie nu au nicio treaba cu divortul bunei sale prietene, Lora.

„Mizeriile astea care se scriu in acest moment nu ma ajuta deloc si nu ma lasa sa-mi vad linistita de treaba. In acest moment sunt implicata in trei  proiecte: colectia de haine, cea de bijuterii pe care o voi scoate curand si agentia mea de PR. Vreau sa lamuresc niste aspecte: eu si Ionut avem unele probleme personale care nu au absolut nicio legatura cu faptul ca prietenii nostri se afla intr-un DIVORT. Va rog din suflet sa-mi respectati decizia de a nu mai discuta despre aceste lucruri si de a intelege ca eu personal cred din toata inima in omul de langa mine si mai cred cu tarie despre iubitul meu ca este un om demn, integru si care nu merita tarat intr-o astfel de poveste. Dincolo de sentimentele lui vizavi de mine, trebuie sa spun ca inainte de orice este cel mai bun prieten al lui Dan (n.r. Dan Badea, sotul Lorei) iar eu, prietena Lorei. Sunt speculatii menite sa dea subiecte presei. Este singura declaratie pe care o dau si va rog sa-mi respectati decizia si sa intelegeti ca am si eu destule de dus in aceasta perioada”, a declarat Doinita pentru WOWbiz.