Vedetele sunt gata sa raspunda imediat la intrebari legate de ceea ce doresc ele sa expuna. Atunci cnd vine insa vorba despre lucruri pe care nu vor sa le impartaseasca tuturor, prefera sa taca. Tema aceasta da de gndit multora dintre ele. Iar cteva se considera chiar lipsite de tabuuri.

Daniela Gyorfi pare una dintre cele mai potrivite personaje VIP pentru o discutie despre tabuuri. Aparent lipsita de complexe, Daniela nu s-a sfiit niciodata sa se arate sau sa vorbeasca despre probleme intime. Admiratorii au putut s-o vada goala in reviste dedicate barbatilor, au putut citi nenumarate declaratii ale ei referitoare la viata particulara, chiar la preferintele ei sexuale. Ea insasi spune: Nu am tabuuri. Nu cred ca, daca ma intreaba cineva ceva, nu gasesc raspuns. Poate ca nu mi-e usor sa vorbesc despre legatura mea cu divinitatea, dar asta nu inseamna totusi un subiect tabu pentru mine. Daniela crede cu sinceritate ca daca esti cu totul deschis, se gasesc rezolvari la aproape toate problemele.

Noua solista a trupei Mandinga, Elena, vrea sa-i fie auzita vocea. Si nu numai in cadrul concertelor sustinute impreuna cu colegii sai. Elena doreste sa fie intrebata in orice problema. Nu tine neaparat sa-si exhibe viata, dar nu ar refuza discutii provocate de reprezentantii mass-media. Nu cred in subiecte tabu. Daca o societate este inchisa, atunci tabuurile sunt create artificial. Tind sa afirm ca nu exista tabuuri cu adevarat. Elena de la Mandinga asteapta sa fie pusa in centrul atentiei, abia dupa aceea isi va exprima cu generozitate parerile.

Pentru Andreea Raducan viata a fost darnica in urcusuri si coborsuri. Nici in privinta medicamentelor nu am tabuuri. Iau mai departe produsul medicamentos din cauza caruia am fost descalificata la concurs. Si pot vorbi ore in sir despre tema nedreptatilor care mi-au fost facute in gimnastica la acea vreme. Dar cui ar folosi? Asta nu inseamna insa ca tin la idei sau teme pe care sa le consider tabu. Andreea a fost plecata de nenumarate ori in strainatate si a avut de-a face cu oameni care nu se tem sa spuna lucrurilor pe nume. Nativ, se considera o fiinta deschisa catre orice, asa inct aceasta combinatie o face refractara ideii de subiect-tabu.

Mioara Mantale pare rece si distanta. Dar cei care colaboreaza direct cu ea, fie si din perspectiva de relatie cu prefectul Capitalei, au aflat deja ca este un om flexibil. Personal, nu am tabuuri. E adevarat ca nu vorbesc in public despre problemele mele personale, dar atunci cnd sunt intrebata sau pusa in fata evidentelor, spun tot. Prefectul Bucurestilor a recunoscut si relatia cu avocatul Silviu Vaduva. Si nu neaga ca se iubeste de mama focului cu actorul Adrian Paduraru. Dar niciodata nu s-a putut citi ceva ce Mioara Mantale nu ar fi vrut cu niciun chip sa apara in presa. Chiar daca nu arboreaza modelul tabuurilor despre viata personala, Mantale stie sa pastreze curiozitatea ziaristilor la o distanta comoda.