Cei mai multi dintre noi suntem familiarizati cu specificatiile particulare zodiei noastre din Astrologie si stim ce semn zodiacal sa alegem atunci cand citim despre previziuni in dragoste, in functie de zodia noastra sau cand privim sectiunea de horoscop din ziar. Acest lucru reprezinta doar suprafata a ceea ce Astrologia ne poate spune despre cine suntem si despre energia care este cea mai influenta in viata noastra. Este ridicol sa crezi ca pe planeta exista doar 12 personalitati. 

O mare parte din intelepciunea Astrologiei este oglindita in Tarot si la fel cum diferitele semne zodiacale sunt asociate cu diferitele elemente (Pamant, Aer, Foc si Apa), la fel se intampla si in tarot. Pe site-urile de tarot online regasiti o previziune actualizata in ceea ce priveste actiunile pe care le veti intampina in viitor. Un site de interes este tarot.ro, regasit aici https://tarot.ro/.

Horoscop tarot pentru fiecare zodie

Semnele zodiacale sunt o modalitate prin care astrologii pot oferi informatii generale multor persoane. Daca doriti o lectura astrologica mai detaliata, va trebui sa cititi o diagrama natala completa, care se bazeaza pe ora si locatia specifica a nasterii si sa mapati locatia tuturor planetelor in momentul nasterii. Informatiile disponibile pentru zodia noastra pot fi aprofundate prin asocierea fiecarui sen zodiacal cu cartile de Tarot. 

HOROSCOP TAROT BERBEC – IMPARATUL

Un semn de foc guvernat de Marte, Berbecul este legat de cartea de tarot Imparatul, simbol al autoritatii, structurii si controlului. Intr-o citire a cartilor de tarot online, Imparatul este adesea un simbol al unei experiente intense de viata in timpul careia se invata mult, iar persoana iese din acest test, mai puternica. Aceasta legatura indica o persoana care este un lider nascut si nu se teme sa ia decizii. Cu toate acestea, aceasta indica si o persoana care se vede ca fiind centrul Universului, chiar daca sunt binevoitoare cu cei din jurul lor.

HOROSCOP TAROT TAUR – HIEROFANTUL

Taurul, element pe Pamant este legat de Hierofant, simbol al traditiei si conformitatii, precum si al eticii si al moralitatii. In tarot online si horoscop tarot, Hierofanul este un mesager divin si reprezinta o spiritualitate puternica. Aceasta legatura in horoscop tarot indica o persoana care este intotdeauna in centrul atentiei si are o influenta mare asupra celor din jur. Ei sunt cei care stabilesc tendintele si sunt pastratorii pacii.

HOROSCOP TAROT GEMENI – INDRAGOSTITII

Natura dubla a Gemenilor este legata in horoscop tarot de cartea Indragostitii, un simbol al parteneriatului, dualitatii si al iubirii de sine. Cartea de tarot online Indragostitii reprezinta iubirea romantica, dar este mai strans legata de ideile de iubire de sine si de acceptare de sine si de a fi complet ca individ, inainte de impartasi sentimente de iubire cu o alta persoana. Aceasta legatura indica o persoana care are o natura duala si se poate adapta la diferite situatii, dar uneori este greu de descifrat ce se afla ascuns in sufletul acesteia.

HOROSCOP TAROT RAC – CARUL

Racul este semn de apa si este condus de Luna. In horoscop tarot, Racul este legat de cartea de tarot Carul, simbol al controlului si al vointei. Carul vorbeste despre nevoia de a va concentra si de a depune eforturi pentru a atinge orice obiectiv. Aceasta legatura in tarot online indica o persoana precauta, care poarta armuri ca un calaret si cauta echilibru intre diferitele aspecte ale vietii.

HOROSCOP TAROT LEU – FORTA

Leul indraznet si inflacarat este conectat cu cartea de tarot Forta, simbol al vitejiei, focalizarii si compasiunii. In tarot online, aceasta carte indica faptul ca o persoana are resursele de care are nevoie pentru a face fata tuturor provocarilor. Aceasta carte indica o persoana cu forta interioara si siguranta de sine, dar care este, de asemenea, generoasa si plina de compasiune, precum si un protector inversunat.

HOROSCOP TAROT FECIOARA – PUSTNICUL

Semn de pamant, Fecioara este legata in horoscop tarot de cartea Pustnicul, simbol al contemplatiei si al indrumarilor. Pustnicul reprezinta abilitatea de a pasi inapoi din zgomotul Universului si de a reflecta la sine, observand detalii pe care alte persoane nu le pot observa. Aceasta legatura din tarot online indica o persoana care este mereu in cautarea cunostintelor noi, imbunatatirii de sine, iubire si respect.

HOROSCOP TAROT BALANTA – DREPTATEA

Balanta este legata in horoscop tarot de cartea Dreptatea, simbol al adevarului si corectitudinii. Dreptatea este cartea Karmei si vorbeste despre consecintele actiunilor si despre importanta integritatii. Aceasta carte de tarot indica o persoana care apreciaza ceea ce este corect, dar si pe cineva care poate fi indecis in timp ce incearca sa echilibreze influentele din viata lor.

HOROSCOP TAROT SCORPION – MOARTEA

Scorpionul feroce este legat de cartea de tarot Moartea, simbol al noilor inceputuri si al metamorfozarii. Moartea se refera rar la moartea fizica intr-o citire a cartilor de tarot online si indica mai degraba sfarsitul unor etape din viata si noile inceputuri. De asemenea, in horoscop tarot Moartea este asociata cu abilitatea de a face fata durerii. Aceasta legatura indica de fapt o persoana care este plina de viata, intrucat se ridica usor dupa ce are parte de probleme si dezamagirii si sunt intotdeauna incantati de perspectiva incercarii lucrurilor noi.

HOROSCOP TAROT SAGETATOR – ECHILIBRUL

Sagetatorul este o fire libera si de aceea este conectat la cartea de tarot Echilibrul, simbol al armoniei. Echilibrul necesita adesea rabdare si aceasta carte ne aminteste ca toate lucrurile vin la timpul lor. Aceasta legatura indica o persoana care se straduieste sa fie echilibrata in demersul sau de a minti, dar este de fapt predispusa la a duce lucrurile prea departe.

HOROSCOP TAROT CAPRICORN – DIAVOLUL

Capricornul devotat este conectat cu cartea de tarot Diavolul, un simbol al materialismului si al manipularii psihice. Cand Diavolul apare intr-o citire a cartilor de tarot online, este adesea un semn ca o persoana se simte descurajata. Diavolul din tarot ii sfatuieste sa se lupte cu aceasta stare si sa isi construiasaca propriul destin. Aceasta legatura din horoscop tarot indica o persoana cu o personalitate puternica si o forta de a reusi. Vorbeste, de asemenea, despre tendinta de a incerca orice, indiferent de mijloacele utilizate.

HOROSCOP TAROT VARSATOR – STEAUA

Varsatorul este conectat de simbolurile cartii de tarot Steaua, simbol al sperantei, credintei si tineretii sufletesti. Steaua poarta adesea un mesaj care aduce speranta, vindecare si reinnoire. Aceasta legatura din horoscop tarot indica o persoana optimista si altruista, care se gandeste mereu la nevoile altora.

HOROSCOP TAROT PESTI – LUNA

Pestii sunt legati de Luna, simbol al intuitiei. Luna apare adesea intr-o citire a cartilor de tarot online, cand o persoana se simte nelinistita sau se indoieste fortele proprii si incurajeaza acea persoana sa aiba incredere in intuitie. In tarot online si in horoscop tarot, aceasta carte indica o persoana care se poate potrivi oriunde si se poate conecta usor la interesele celor din jur.