De cate ori nu ni s-a intamplat sa ne dorim o anumita rochie de la un magazin de fashion, un anumit costum de baie de la un altul si o anumita pereche de sandale de la un magain de incaltaminte, dar sa nu avem banii sa le cumparam pe toate?

Acum putem sa ne salvam toate aceste produse favorite in wishlistul IVIS, dupa care sa le cumparam de indata ce intra la reducere.

IVIS.RO monitorizeaza reducerile la sute de mii de articole de imbracaminte si de incaltaminte de femei, de barbati si de copii de la branduri de top vandute de cele mai cunoscute magazine online de moda.

Ceea ce atrage la aceasta platforma de reduceri este posibilitatea de a gasi produsele preferate de imbracaminte si incaltaminte adunate de la o multitudine de magazine online si de a la salva intr-un singur wishlist.

In plus,  wishlistul tau poate fi impartasit cu usurinta cu prietenii, spre inspirarea acestora sau, de ce nu, pentru a le usura alegerea unui cadou de ziua ta.

Ceea ce este cu adevarat interesant la acest wishlist este faptul ca, daca doresti, primesti notificari de fiecare data cand pretul unui produs salvat de tine isi modifica pretul. Astfel, nu vei mai rata niciodata ocazia de a cumpara produsul favorit la pret redus.

Din punct de vedere tehnic, este important de mentionat wishlistul este salvat in contul tau, ceea ce inseamna ca poate fi accesat de pe orice device, iar nu doar de pe cel pe care l-ai folosit cand l-ai creat.

Este important de stiut ca IVIS nu este un magazin online si nu proceseaza sau livreaza comenzile, ci este un motor de cautare de reduceri, care monitorizeaza reducerile la produsele noastre favorite.

Astfel, IVIS nu vinde produse, insa pune la dispozitie reducerile magazinelor online si faciliteaza alegerea momentului la care sa cumparam produsele favorite, in mod simplu si sigur.