Vânzările sunt unul dintre cele mai active domenii din județul Argeș, iar în Pitești, de exemplu, sunt peste 1.000 de locuri de muncă disponibile pe eJobs.ro, pentru niveluri diferite de carieră, de la fără experiență la senior-level și manager. Și este domeniul în care poți face cu ușurință o reconversie profesională sau poți avansa.

Angajatorii pun mare accent pe abilitățile tale de comunicare, pe spiritul tău de inițiativă și pe entuziasm. De asemenea, contează abilitatea ta de relaționare cu diferiți clienți, adaptarea la cererile acestora și orientarea spre rezultate. Descoperă locuri de munca Arges în vânzări!

Manager Zonă

Companiile care oferă produse și servicii pentru industria de construcții sunt în căutarea unor manageri de zonă care au principala responsabilitate de a discuta cu diferiți clienți, de a stabili o relație cu aceștia și de a-i ajuta să găsească soluții inovatoare și eficiente pentru nevoile lor.

De ce ar trebui să aplici? Ai oportunități de mobilitate în business – de a lucra în străinătate, de a experimenta diferite funcții și de a aborda diferite piețe. Ai ocazia de a găsi acea zonă care ți se potrivește și de a avea cariera pe care ți-o dorești.

Pachetul de beneficii cuprinde tichete de masă, bonus de vacanță și de ziua de naștere, bonus pentru evenimente speciale din viața ta, asigurare medicală privată, acces la platforma e-learning și la programe locale și globale de dezvoltare a carierei.Reprezentant Vânzări

Dacă îți place moda și vrei să faci parte dintr-o echipă pasionată de ceea ce face, formată din colegi entuziaști, poți aplica pentru un job într-o companie internațională de retail, prezentă pe piața din România și cu reprezentanță în Pitești. Contează să ai dorința de a învăța, simțul estetic, orientarea spre clienți și consilierea acestora.

Pachetul de beneficii cuprinde salariu fix și comision din vânzări, program flexibil, tichete de masă, pachet de servicii medicale, primă pentru colegii recomandați, reduceri la achiziționarea produselor companiei, discount-uri la servicii de relaxare, oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Consultant vânzări business

Ai abilități bune de ascultare și comunicare, precum și orientare către clienți și către identificarea nevoilor acestora? Cunoști limba engleza nivel mediu și îți dorești să lucrezi într-o echipă de vânzări, în care să ai ocazia de a-ți pune în valoare abilitățile? Companiile din industria telecom sunt în căutarea unor oameni entuziasmați care să fie responsabili de interacțiunea cu numeroși clienți business, de consilierea și comunicarea cu aceștia. De asemenea, contează gestionarea bazelor de clienți actuali și atragerea de noi clienți, urmărirea evoluției fiecărui cont și găsirea celor mai potrivite soluții de comunicare.Pachetul de beneficii cuprinde acces la o mare varietate de cursuri și resurse de învățare, participarea la concursuri și primirea unor bonusuri care recompensează performanța individuală și pe cea de echipă, promovarea în carieră și  abonament nelimitat la telefonie mobilă.

Ești interesat de poziții entry-level sau de poziții dedicate specialiștilor ce nu au însă și componenta de vanzari, precum sofer? Sau de locuri de munca Dambovita sau locuri de munca Prahova si alte imprejurimi? Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitatile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!