Cand vine vorba de atractie, aceasta se poate manifesta in moduri diferite. Atat un barbat cat si o femeie poate fi atrasa de un potential partener in mai multe feluri. In continuare, vom vorbi despre lucrurile pe care o femeie le gaseste atragatoare la un barbat. Vei intelege astfel cum si ce anume simte o femeie atunci cand ‘’ii cade un barbat cu tronc’’.

In primul rand, exista atractia fizica, la nivel chimic, dintre un barbat si o femeie. Acest tip de atractie este de cele mai multe ori una animalica, care se diminueaza destul de mult in timp. Acesta este principalul motiv pentru care multi considera ca au gasit persoana potrivita, pentru ca mai tarziu sa realizeze ca de fapt a fost vorba doar de o atractie fizica puternica. Evident ca exista si cazuri in care aceasta atractie plus alte calitati fac anumiti oameni sa ramana impreuna si sa fie foarte fericiti, dar aceste situatii sunt destul de rare. Pe de alta parte, femeile mai sunt atrase la un barbat si daca acesta este foarte inteligent. Inteligenta provoaca o atractie care dureaza in timp si nu se diminueaza niciodata. De aceea, atunci cand femeile isi cauta un partener de viata trebuie sa analizeze foarte bine acest aspect si sa nu se lase purtate doar de partea emotionala. Atunci cand ne lasam condusi doar de sentimente avem de suferit pentru ca se intampla sa nu facem alegerile cele mai potrivite.

Femeile mai gasesc atargator la un barbat si modul in care acesta le priveste sau le vorbeste. Daca tonul vocii este unul cald si prietenos atunci si tu ca femeie te vei simti mai comfortabil si vei fi mai relaxata. Mai mult decat atat, vei fi din ce in ce mai atrasa de barbatul de langa tine. Extem de atragator este si barbatul care stie cand si cum sa spuna vorbe frumoase, dar fara sa exagereze. Evident ca si tinuta joaca un rol foarte important atunci cand un barbat merge la o intalnire, iar ceea ce el trebuie sa stie este ca femeile gasesc foarte atragator o tinuta casual, de bun gust, si care sa se potriveasca cu personalitatea celui care o poarta. Atunci cand domnii vorbesc de femei sex, o posibila partenera nu va aprecia acest tip de conversatie. Pe de alta parte, unele femei chiar se simt atrase de cei care povestesc de experientele lor legate de femei sex. La urma urmei, ceea ce este cel mai important la un barbat este sa stie sa ofere respect, intelegere, atentie, si afectiune, si femeia va fi cucerita iremediabil. Asa ca domnilor, acum stiti ce aveti de facut.

Daca ti-ai propus sa cuceresti o femeie, atunci stiind toate aceste lucruri pe care o femeie le gaseste atragatoare la un barbat, iti va fi mult mai simplu sa obtii rezultatul dorit. Foarte important de retinut este faptul ca lucrurile pe care o femeie le gaseste atractive la un barbat este posibil sa difere de la o persona la alta, desi principalele aspecte sunt de obicei comune.