Oana Zavoranu a ajuns ieri, iarasi, la spital. Ea acuza vertijuri  si stari de lesin, dar si probleme de respiratie. Medicii au vrut sa o opreasca in spital pentru mai multe analize, dar Oana Zavoranu (in varsta de 37 de ani) a parasit camera de garda pe propria raspundere.
 
Iubitul ei, Razvan Dumitrescu (in varsta de 26 de ani)  a fost teribil de traumatizat de problemele de sanatate ale Oanei si a decis sa o determine sa isi faca un set complet de investigatii medicale.

“Are momente in care isi pierde cunostinta si nu poate respira decat cu masca de oxigen. Am vazut rezultatele la analize, nu stiu sa va spun exact ce are, pentru ca vom merge astazi sa facem mai multe investigatii, la o clinica privata. E normal sa fiu speriat, dar sper ca tratamentul isi va face efectul si o va pune pe picioare cat de cat. Nu are voie sa se streseze, sa tipe sau sa se enerveze. Ii trebuie multa liniste”, a mai declarat tanarul de 26 de ani. De asemenea, mama Oanei, Marioara Zavoranu, s-a interesat de starea de sanatate a fiicei sale.

“Sunt cu o masca de oxigen pe nas, ca altfel nu pot respira. Ieri am iesit din spital pe semnatura, pe propria raspundere. Doctorii mi-au spus ca starile mele de lesin se datoreaza stresului, nesomnului, alimentatiei proaste si problemelor respiratorii. Am momente in care raman fara oxigen. Doctorii mi-au recomandat sa folosesc o masca, la care am si o butelie de oxigen. Zici ca sunt Michael Jackson! Inca mai am ameteli si abia pot sa ma ridic din pat. Doctorul mi-a dat o reteta de zici ca e pomelnic. In plus, sunt si racita. Insa nu mor caii cand vor cainii!”, a declarat ieri, in stilul sau picant inconfundabil Oana Zavoranu.