Intreprinderile au functionat in birouri de ani buni. Acestea sunt cele mai functionale spatii pentru care o echipa sa performeze si constituie o proportie uriasa din proprietatile comerciale de pe Glob. Cand sunteti la conducerea unei afaceri, gasirea unui spatiu de birou excelent este esentiala pentru modul in care compania lucreaza zilnic si biroul mentionat trebuie sa fie plin de toate lucrurile functionale care permit personalului sa functioneze eficient. 

Probabil vei ajunge sa acumulezi echipamente de birou de-a lungul anilor, unele dintre ele fiind mai utile decat altele! Pentru a opri aglomeratia de birou, este recomandat sa faceti o lista cu toate echipamentele de birou importante de care aveti nevoie si lucrurile care vor trebui inlocuite in mod regulat. Gasesti mai multe articole de birou pe filebox.ro. Iata cateva exemple pe care sa le cumperi in timp ce reinnoiesti articolele de birou din sediul central al afacerii.

Dosare si fisiere

Dupa cum va sti orice profesionist in afaceri, succesul companiei tale se bazeaza in principal pe capacitatea ta de a te organiza atat pe tine, cat si pe echipa ta. Hartii, pliante, carti si note scrise de mana pot sfarsi cu usurinta sa aglomereze zone de lucru, ceea ce duce la senzatia ca intregul loc este inghesuit si dezordonat. Pentru a opri acest lucru in primul rand, amintiti-va ca prevenirea este intotdeauna mai buna decat un remediu. 

Investiti in unele optiuni de stocare si depunere pentru spatiul de lucru. Sigur, personalul tau ar trebui sa fie responsabil pentru organizarea unor lucruri in sine – dar nu strica niciodata sa conduci prin exemplu. Dulapurile de depozitare sunt grozave daca afacerea impune o multime de documente si trebuie tinuta o evidenta a anumitor lucruri, iar unele organizatoare de dosare si documente sunt articole de birou excelente. In plus, atunci cand cumparati birouri noi pentru angajati, cautati-le pe cele care vin cu mult spatiu in sertare – depozitarea va fi de nepretuit.

Hartie si plicuri

Nimic nu poate opri productia in afaceri decat faptul ca nu mai sunt coli pentru imprimanta. Chiar daca acum suntem in masura sa stocam multe note, calendare si mementouri in mod digital, totusi trebuie sa imprimam lucrurile si chiar sa scriem lucrurile din cand in cand. Cumparati hartie si blocuri de notite in vrac si setati memento-uri lunare pentru momentul in care trebuie sa va reincarcati stocul. 

Articole de birou esentiale

Acestea sunt lucruri la care nu te gandesti cu adevarat, dar daca ar fi luate de pe birou, dintr-o data tot iadul s-ar dezlega. Lucruri precum stilouri personalizate, note adezive (foarte utile pentru organizare), foarfece si, desigur, cosul de gunoi de incredere. Timpul este pretios in afaceri, iar ultimul lucru de care aveti nevoie este sa pierdeti douazeci de minute in care sunteti in cautarea unui stilou care sa functioneze. Pastreaza o oferta in vrac de aceste tipuri de lucruri intr-un dulap.

Articole de birou esential pentru profesori

Profesorii sau incep sa se gandeasca la nevoile lor de papetarie pentru urmatorul an universitar, inca de cand se sfarseste vacanta de vara.

Dupa cum va va spune orice profesor, a fi super organizat este esential pentru orice profesor bun. Indiferent daca sunteti o persoana bine organizata in mod natural sau nu, exista anumite elemente care vor fi esentiale pentru anul didactic.

Agende

Un jurnal academic decent (sau chiar o agenda) va fi de nepretuit. Modelul pe care il alegeti va depinde de modul in care intentionati sa il utilizati. Poate preferati sa va pastrati saptamana pentru a vedea / luna pentru a vizualiza programarile intr-un format online. Problema principala este aceea ca este posibil sa nu aveti acces la laptop / PC / telefon in orice moment pe parcursul unei zile. De fapt, din cauza unor probleme, profesorii care au telefoane mobile in clasa sunt descurajati activ. Prin urmare, poate merita sa cumparati o agenda de dimensiuni mici / de buzunar pentru a vizualiza programarile pe masura ce apar. Acestea pot fi apoi transferate pe un jurnal computerizat.

Bibliorafturi si dosare

Cu atat de multe documente de tratat si fise informative de retinut, bibliorafturile si portofoliile din plastic vor fi ideale. Daca sunteti profesor de scoala primara, luati in considerare un dosar pentru fiecare copil (poate in culori diferite), plus altele suplimentare pentru CPD / Atributii si alte informatii (sanatate si siguranta, etc.). 

Investiti intr-o multime de portofolii din plastic A4 pentru a tine impreuna fiecare plan de lectie, resurse si evaluari. Nu uitati de etichete si benzi adezive pentru a le eticheta.