Daca ai dezvoltat sentimente pentru cel mai bun prieten al tau si doresti ca acesta sa stie, i-a o secunda sa te gandesti la modul in care acest lucru iti poate afecta prietenia. Cauta semne ca si lui ii place de tine, cum ar fi daca evita sa vorbeasca despre femeile din jurul tau sau sa-ti dea atingeri jucause pe brat sau pe picior. Cand ii spui celui mai bun prieten ce simti pentru el, fa-o departe de alte persoane si personal. Fii sincera cu privire la modul in care te simti si da-i timp celui mai bun prieten ca sa poata procesa ceea ce i-ai zis. Indiferent ce spune el, incearca sa iti pui prietenia pe primul loc si fii mandra de tine ca ai curajul sa-i spui!

Daca ai sentimente fata de cel mai bun prieten al tau si nu stii cum sa-i spui, citeste aici

Incearca sa cochetezi cu el pentru a vedea cum raspunde

Exista multe modalitati de a cocheta, dar este important sa folosesti tactici subtile, astfel incat sa nu-l faci sa se simta incomod. Incearca sa-ti tii privirea cu cateva secunde mai mult decat de obicei sau sa-l tachinezi usor pe prietenul tau pentru a vedea cum reactioneaza. Fii constienta de faptul ca cel mai bun prieten al tau  poate privi flirtul ca fiind pur si simplu dragut, asa ca nu te baza pe asta daca te place sau nu.

Gandeste-te daca vorbeste despre cuceririle lui cu tine

Daca cel mai bun prieten al tau iti spune adesea despre femei Cluj, despre cine il place sau cu cine s-a mai cuplat pe site-ul de matrimoniale, acesta este un semn ca nu se gandeste la tine romantic. Daca cel mai bun prieten al tau aduce femei in jurul tau sau daca il intrebi cu cine se intalneste in prezent poti afla daca are sentimente pentru tine. Il poti intreba: ,,Ai o pasiune pentru cineva?” cand voi doi ve-ti vorbi despre cuceririle recente iti va fi clar ce simte pentru tine.

Observa daca iti da atingeri jucause

Acestea ar putea fi lucruri precum o mana pe brat cand vorbiti voi doi sau chiar o imbratisare extra lunga. In mod similar, foloseste atingeri jucause pentru a vedea daca cel mai bun prieten al tau ar putea fi interesat de tine, dandu-i o stranger de mana sau aruncandu-ti bratul in jurul taliei in timp ce mergi. Fii atenta la modul in care raspunde, daca dai o nota jucausa. Daca pare incomod sau se retrage, acest lucru inseamna probabil ca nu e interesat.

Complimenteaza- l pentru a sugera ca il placi

Spune-i lucrurile care iti plac despre ele si pe care nu le-ai impartasi in mod normal. De exemplu, ai putea sa-i spui celui mai bun prieten al tau cat de grozav arata intr-o tinuta sau cat de impresionate esti de abilitatile lui academice.  S-ar putea sa-ti complimentezi prietenul spunand ,,imi place sa te vad jucand fotbal, doar ai atat de mult talent! sau ,,Camasa aceea iti scoate intr-adevar culoarea in ochi”.

Cere parerea unui prieten comun daca doresti

Daca tu si cel mai bun prieten al tau aveti un alt prieten de care sunteti amandoi apropiati, acest prieten poate sti ce simte cel mai bun prieten despre tine. Gandeste-te sa vorbesti cu prietenul tau comun despre cum te simti si vezi ce parere are despre tine spunandu-i celui mai bun prieten ca il placi foarte mult. Sa stii ca prietenul comun ar putea sa-i spuna celui mai bun prieten despre ce a-ti vorbit, asa ca fii clara atunci cand vorbesti cu prietenul comun daca nu doreste ca acesta sa-ti impartaseasca conversatia cu altcineva.