Spanking-ul este un act erotic intre tipurile de consimtamant si iubitorii de consimtire. Iti place sa stai legat cu fata in jos pe o banca, in timpul sexului sau preferi alte stiluri de BDSM? S-ar putea sa va intrebati care sunt instrumentele care sunt cele mai bune pentru pedepse corporale eficiente. 

In lumea echipamentelor BDSM exista o mare varietate de jucarii sexuale pentru spanking, asa ca am enumerat principalele tipuri in randurile urmatoare. Aceste jucarii sexuale pentru spanking se regasesc pe esexshop.ro la preturi accesibile. Dar iata un ghid util pentru a afla ce jucarie de spanking sa folosesti pentru a oferi si a primi stilul de tachinare erotica si / sau pedeapsa corporala pe care o doresti.

1. Spanking – Padele

Padelele sunt ca o extensie a mainii. O padela va ofera acea suprafata larga pentru un spanking satisfacator. Padelele sunt, de asemenea, un instrument perfect pentru preludiu inainte de a trece la alte forme mai aspre de pedeapsa corporala sau doar la alte actiuni erotice. Pentru incepatorii in BDSM si spanking exista si padele cu varful confectionat din puf. Concentrati-va pe o anumita zona a feselor sau deplasati-va pentru o acoperire mai larga, uniforma, pentru o placere mai intensa.

2. Spanking – Crevase

Concentrati-va pe fese si / sau zone carnoase din spatele coapselor superioare, asa cum faceti pentru orice tip de pedeapsa corporala. O crevasa poate fi folosita pentru a oferi lovituri mai precise, intepatoare, cu o lovitura puternica. Crevasele fac parte din categoria jucariilor sexuale spanking si BDSM, iar varful flexibil va permite sa va jucati senzual cu partenerul. O sesiune extinsa de lovituri dure poate lasa urme de la linii rosii subtile pana la vanataie si lovituri profunde. Atunci cand achizitionati crevase pe esexshop.ro, mai bine cereti si parerea partenerului.

3. Spanking – Biciuri

Inainte de afolosi un bici, trebuie sa stiti ca exista mai multe modele care se imaprt in functie de material, stil si dimensiuni. Cand utilizati un bici esexshop.ro mediu-lung, este indicat sa urmariti sa aveti o distanta optima fata de partenerul supus. Veti avea nevoie de ceva spatiu pentru a va balansa in timpul sesiunii de pedeapsa corporala cu biciul.

Pregatiti-va pentru lovituri mai puternice, de la lovituri usoare peste coapse si fese superioare si pana la lovituri mai intense. Biciurile pot fi cu coada scurta, medie sau lunga si sunt suficient de versatile pentru atingerile romantice senzuale, dar si pentru aplicarea unei pedepse mai dure.

3. Spanking – Bastoane

Asigurati-va ca aveti suficient spatiu pentru a folosi corespunzator un baston spanking. La fel ca in cazul celorlalte instrumente de pedeapsa corporala, folositi un baston doar pe partile cu muschi ale corpului, mai cu seama pe fese si pe coapsele superioare. Nu folositi niciodata un baston pe partea superioara sau inferioara a spatelui, in fata sau in alta parte. In afara de fese sau coapsele superioare, puteti face daune reale atunci cand utilizati un baston de spanking.

Un baston poate fi folosit destul de usor, dar este mult mai eficient atunci cand este utilizat pe un partener supus sau foarte masochist. Inainte de a lovi cu un baston, acest lucru va insufla un sentiment de teama si de ascultare, sentimente de care sunt dependenti supusii in BDSM. 

Spanking in siguranta

Ca si in cazul tuturor fanteziilor erotice BDSM, ar trebui sa va asigurati ca intotdeauna ,,jucati” si sa folositi jucariile sexuale de spanking de pe esexshop.ro cu persoana in care aveti incredere si pe care o cunoasteti foarte bine.

Puneti alege un cuvant de siguranta, dar trebuie sa mai aveti in vedere si alte semne. ,,Nu” nu inseamna intotdeauna ,,nu” in sesiunile de BDSM si de pedepse corporale, asa ca trebuie sa va ganditi la un alt cuvant, unul pe care nu l-ati spune in mod normal intr-o astfel de scena.

Un mecanism de salvare ar trebui sa fie intotdeauna respectat si va fi intotdeauna respectat de membrii onorabili ai comunitatii BDSM si de orice persoana careia ii pasa cu adevarat de siguranta voastra mentala si fizica. Asigurati-va ca exista consimtamant activ in orice moment.