Noile modele de camionete de la Iveco atrag atenția prin dotările tehnologice, aspectul modern al caroseriei, motoarele puternice și nu în ultimul rând, prin confortul oferit de interiorul cabinei. 

Autovehiculele utilitare prezentate de IVECO România sunt acum admirate pentru inovațiile aduse în materie de siguranță și confort. O cabină spațioasă devine un birou comod de folosit, iar misiunile lungi au la dispoziție orice dotare necesară pentru o afacere în mișcare. 

La Auto Schunn Sibiu, partener autorizat Iveco, poți afla mai multe despre noile dotări ale Eurocargo, despre modul în care folosirea acestor utilitare în flota ta de mașini îți schimbă perspectiva de business și îți îmbunătățește performanțele.

​Noul model IVECO Eurocargo se distinge prin combinația ideală dintre funcționalitate și confort. Ergonomia este un principiu de bază în proiectarea noii cabine. Volanul cu comenzi poziționate la îndemâna șoferului aduce mai aproape comunicarea. Poți alege posturi de radio, poți folosi telefonul, toate la bordul noului Iveco Eurocargo.

Aceste vehicule utilitare proiectate de IVECO sunt prevăzute cu cabine organizate modern, cu diferite inovații care sporesc gradul de confort. Controlul climatizării, al ambientului și al sistemului de iluminat fac viața mai ușoară în cabina noului Eurocargo. Fiecare detaliu este gândit pentru a economisi spațiu și pentru a facilita accesul șoferului la toate comenzile mașinii, în mod intuitiv.

Comenzile ergonomice controlează activ instalația de iluminat, cutia de viteze automată sau climatizarea. E suficient să apeși un buton și toate sunt la îndemână. 

Depozitarea diferitelor obiecte este mult mai facilă. Proiectanții de la IVECO s-au gândit cum să inoveze pentru a eficientiza mai bine spațiul din cabină. Au fost create compartimente dedicate pentru acte și carduri, pentru mici obiecte utile. Există chiar și un cuier fixat pe peretele din spate al cabinei noului Eurocargo.

Cabina camionetei oferă un echilibru corect între lățimea şi lungimea  caroseriei, pentru călătorii de lungimi diferite, transport de zi sau de noapte, drumuri lungi sau transporturi în mediu urban.

Cabina care conține cușeta poate fi în variantă cu pavilion standard sau înalt, perfectă pentru relaxare și odihnă. Există un sistem de iluminare setat pentru a oferi un mediu plăcut de citit sau studiu, în perioadele în care cabina e transformată în birou. Portiera exterioară a cabinei se deschide cu ajutorul unei comenzi electrice.

Consola din zona șoferului este dotată cu două suporturi pentru depozitat sticle, are o priză electrică cu puterea de 12 V și există și opțiune separată o priză de aer comprimat.

Există loc de depozitare pentru laptop sau tabletă, iluminare pentru citit și scris, buzunare laterale pentru diferite documente, două conectoare USB la îndemână pentru încărcare sau stick-uri de memorie. Spațiul dedicat lucrului la birou este confortabil datorită acestor dotări inovatoare. Pauzele de șofat se pot transforma în momente dedicate muncii de birou, într-un mod ergonomic și practic.  Scaunele sunt capitonate, acoperite cu un material cu țesătură special, există și opțiunea unui scaun cu suspensie automată. Drumurile lungi cu multe ore petrecute la volan sunt mai ușor de parcurs, într-un spațiu mult mai confortabil.

Confortul oferit de spătarele cu înălțime reglabilă este completat de modelul nou de centură de siguranță care se fixează ușor. Interiorul cabinei beneficiază de un sistem de climatizare modern și fiabil, care asigură permanent o temperatură plăcută în interiorul noului Iveco Eurocargo.

O altă inovație la bord permite accesul simplu în cabina șoferului. Planșa de bord liniară și dimensiunile compacte ale tunelului permit părăsirea cabinei prin ambele părți. 

Toate aceste dotări și inovații sunt menite să transforme misiunile de lucru cu noile modele Iveco în călătorii reușite, care îmbină elementele de performanță tehnică cu cele legate de confort și relaxare. Șofatul devine o plăcere adevărată la bordul noului Eurocargo.