Exista persoane in viata ta personala sau profesionala care au trasaturi sau un comportament pe care le consideri nesanatoase? Daca da, ai dorit sa sa stii cum sa le observi mai devreme?

La prima vedere pare barbatul perfect, dar cand incepi sa-l cunosti vreai sa fugi cat mai departe de el.  In special trebuie sa fii grijulie daca folosesti site-uri de dating. Daca esti din Brasov si folosesti anunturi matrimoniale Brasov uite 5 tipuri de barbati de evitat.

1.Baiatul mamei

La inceput, legatura stransa dintre un barbat si mama sa ar putea fi un sentiment dulce pe care il apreciati dar atunci cand barbatul cu care va intalniti decide ca nu veti fi niciodata la fel de perfecta ca mama lui atunci este timpul sa vorbiti. Un barbat care cauta in permanenta aprobarea mamei sale si anuleaza toate planurilepe care le-a avut cu tine doar pentru a petrece timp cu mama lui este un semn evident ca relatia nu se indreapta nicaieri si iti indica faptul ca esti cu un baiat al mamei. Problema este ca multi barbati vor sa-si gasesca sotia care seamana cu mama lor. Cu alte cuvinte, baiatul mamei  asteapta sa le gatesti, sa le cureti si sa-i ingrijesti cum i-a ingrijit mama lor.

2. Barbatul fixat pe trecut

Un barbat fixat pe trecut este cel care te va folosi pentru a uita de fosta iubita. Bagajul sau emotional te va impovara si va pune capat oricaror planuri pentru un viitor pe care, sperai sa-l ai alaturi de el. El te va compara in mod constant cu fosta sa, iti va sugera activitati pe care le faceau impreuna si iti va arata locurile pe care obisnuiau sa le frecventeze doar ei doi. Daca doriesti sa faci noi amintiri cu acest fel de barbat, nu vei avea  noroc pentru ca tot ce vrea el este sa traiasca in trecut.

3. Barbatul imatur

A depasit cu mult perioada de petrecere si zilele cu baietii dar nivelul de imaturitate al acestui barbat este unul care ii depaseste varsta. Daca in prezent esti legata de un barbat care sufera de sindromul Peter Pan, poti paria ca nicio cantitate de praf de zana nu-l va face sa creasca. Este timpul sa lasi adolescentii in trecut si sa-ti continui viata. Si pot spune cu siguranta ca nu vei putea face acest lucru cu un barbat imatur care nu va va lasa sa evoluati. Barbatul imatur s-ar putea sa fie distractiv acum, dar cand prioritatea lui vor fi prietenii si distractia atunci vei incepe sa ai dubii. Iar cand vei dori sa te casatoresti si sa ai copii, barbatul imatur nu-ti va ma parea atat de atragator ca la inceput.

 4. Baiatul rau

Nu exista nicio indoiala, fiecare fata s-a indragostit la timpul ei de un baiat rau. Acest stereotip de barbat are o atractie magnetica la care doamnele pur si simplu nu par sa reziste, chiar si atunci cand stim ca sunt problematici. Farmecul si misterul il fac sa fie instantaneu atragator, totusi este suparat in permanenta, are probleme cu legea si este permanent pus pe belele. Trebuie sa fii precauta cu un baiat rau, deoarece atractia juvenila pentru se poate transforma rapid in nesabuinta.

5. Narcisistul

In relatia ta cu narcisistul, nu exista loc pentru nimeni in afara de el insusi, deoarece nu exista nimeni pe care sa-l adore mai mult decat el. Personalitatea sa manipulativa il va face sa arate intotdeauna ca victima, deoarece crede cu adevarat ca nimic nu exista in afara gandurilor, sentimentelor si opiniilor sale. Inarmeaza-te si fii pregatita pentru unele drame si lupte exagerate pe care nu le vei castiga niciodata, deoarece narcisistul se poate insela, dar in lumea lui are dreptate intotdeauna. Si nu te astepta nici la scuze. Daca vei avea o relatie cu un astfel de barbat sa te astepti ca , el sa faca tot ce ii sta in putinta ca sa  te cucereasca, sa-ti controleze viata si sa te separe de prietenii si familia ta, astfel incat toata atentia ta sa fie asupra lui fiind exact ceea ce-si doreste. Stai departe!