Poate fi dificil sa obtineti bani in scurt timp pentru o situatie de urgenta. Din ce in ce mai putine persoane au locuri de munca si conturi de economii sigure pe care sa se bazeze in perioade dificile sau circumstante neasteptate. Din fericire, exista inca modalitati de a strange rapid fondurile necesare.

Faceti publicitate serviciilor dvs

Construiti-va propriul site web sau postati pe pagini online, cum ar fi Craigslist.

Specificati in reclama dvs. ce tipuri de joburi puteti face (reparatii la domiciliu, instalatii sanitare, lucrari electrice, curte, curatenie etc.), ce incarcati si cand sunteti disponibil.

Oferiti mai multe moduri de a va contacta. Daca poti fi contactat atat prin telefon, cat si prin e-mail, s-ar putea sa ai sanse mai mari sa te angajezi.

Construiti-va potentialul de clienti

Vorbiti mai intai cu prietenii si vecinii din apropiere.

Spuneti-le ca aveti nevoie de bani si ca sunteti dispusi sa faceti lucrari casnice usoare si curti in zona.

Rugati-i sa le spuna si prietenilor si vecinilor si recomandati-va serviciile.

Vecinii si prietenii tai ar putea foarte bine sa ajunga sa fie primii tai clienti. Asigurati-va ca le spuneti sa raspandeasca vestea ca faceti treaba buna cand ati terminat.

Incarcati tarife rezonabile pentru munca dvs

Principalul motiv pentru care cineva ar putea lua in considerare angajarea dvs. pentru un serviciu profesional este ca sunteti mult mai putin scump.

Cereti o suma mica de bani cu care puteti trai, mai degraba decat o suma mare.

O modalitate buna de a estima ce sa solicitati este sa stabiliti o rata orara scazuta, sa zicem 8 USD sau 10 USD. De asemenea, proratati-va munca la cea mai apropiata jumatate de ora. Cu alte cuvinte, daca lucrati 6 ore si 33 de minute, facturati doar 6 ore si 30 de minute. Asta pastreaza lucrurile simple.

Actionati profesional

Imbraca-te in haine curate si zambeste cand oamenii isi raspund la usa. Oferiti o strangere de mana cand va prezentati. A stabili un contact vizual.

Asigurati-va ca descrieti exact ce tipuri de servicii oferiti, indiferent daca este mica intretinerea locuintei, lucrari in curte, curatenie etc.

Fiti dispus sa faceti slujbe in weekend si seara

Returnati apelurile si ofertele de locuri de munca rapid si prompt.

Aduceti-va propriul echipament

Daca aveti echipamente specializate pe care le puteti aduce, cum ar fi o cutie de instrumente pentru reparatiile casei sau o grebla pentru frunze si iarba, aduceti-o cu dvs.

Articolele mai grele, cum ar fi scarile si masinile de tuns iarba, pot fi lasate acasa, dar asigurati-va ca mentionati ca aveti acces la a dvs.

Nu acceptati lucrari pe care nu aveti echipamentul de finalizat.

Ganditiva care sunt abilitatile tale

S-ar putea sa puteti gasi mai usor un loc de munca pe termen scurt daca aveti anumite abilitati.

Lucrarile de contabilitate si contabilitate sunt adesea pe termen scurt sau temporare. Daca aveti abilitati de contabil, puteti gasi adesea o pozitie bine platita pe termen scurt.

Birourile si departamentele de resurse umane cauta adesea lucratori cu fractiune de norma atunci cand au o crestere a documentelor sau a dosarelor.

Daca aveti abilitati tehnologice, unele firme sau site-uri web pot angaja pe termen scurt.

Verificati listarile locale pentru joburi pe termen scurt

Piata online Craigslist prezinta o categorie ,,ETC” sub rubrica Locuri de munca Ziarele locale, de asemenea, poarta adesea reclame pentru o munca rapida si temporara. Verifica oriunde poti si gandeste-te la ceea ce poti face.

Luati o slujba ca semn. Tot felul de companii angajeaza semnale care sa stea afara timp de 8 sau 10 ore si sa fluture un semn mare la masinile care trec. Loturile de masini uzate, magazinele de imprumuturi cu plata si magazinele de mobila folosesc in special aceasta tehnica de marketing si platesc adesea in numerar la sfarsitul zilei.

Ajutati-va cu lucrarile la evenimente. Rasfoiti inregistrarile pentru persoanele si intreprinderile mici care au nevoie de ajutor pentru infiintarea, functionarea si demolarea standurilor pentru evenimente locale, cum ar fi pietele fermierilor si targurile de strada. Aceste locuri de munca incep adesea devreme in timpul zilei si platesc adesea in aceeasi zi. Fiti pregatiti sa faceti orice, de la constructie pana la conducerea unui stand.