Forbes a dat publicitatii cea mai noua lista cu cei mai bine platiti actori de la Hollywood, pe primele locuri in top aflandu-se Leonardo DiCaprio si Johnny Depp.

“Carierele de la Hollywood au la baza decizii inteligente”, au aratat cei de la Forbes, conform Reuters.

Leonardo DiCaprio s-a clasat pe primul loc, cu un venit de 77 milioane de dolari, fiind urmat de Johnny Depp cu un venit de 50 milioane de dolari. Cei doi actori de top au reusit sa imbine perfect proiectele de filme de box-office cu cele independente, iar acest lucru nu a afectat veniturile lor.

Pe locul trei se afla Adam Sandler, cu 40 milioane de dolari, in timp ce Will Smith si Tom Hanks au castigat 36, respectiv 35 milioane de dolari.

Forbes l-a descris pe Sandler, care este mereu prezent in emisiunea “Saturday Night Live”, ca fiind un actor stabil la Hollywood si chiar daca filmele sale nu sunt iubite de critici, sunt populare in randul cinefililor.

In ultima perioada, Will Smith a preferat sa aiba grija de familie si s-a ocupat mai putin de proiectele sale, insa a reusit sa se mentina in top cinci “cei mai bine platiti actori”.

DiCaprio, care a urcat de pe locul cinci pe primul loc, a avut doua filme de box-office anul trecut – “Shutter Island” si “Inception” – care au inregistrat un venit total de un miliard de dolari. Leonardo DiCaprio nu se opreste aici si deja s-a implicat in proiectul filmului “The Great Gatsby”.

Johnny Depp, care a fost pe primul loc in 2010, a reusit sa vanda un numar impresionant de bilete cu rolul lui Jack Sparrow, insa un singur film de box-office nu a fost de ajuns pentru a ramane in frunte.

Lista a fost realizata dupa ce specialistii de la Forbes au adunat informatii privind veniturile actorilor in perioada 1 mai 2010 – 1 mai 2011, informatii ce au fost oferite de agentii, managerii sau avocatii vedetelor.