Fie ca doriti sa strangeti bani pentru o organizatie caritabila care se ocupa de o cauza apropiata inimii voastre, fie ca doriti sa ajutati familia sa coboare pe strada, stiind cum sa strangeti eficient bani poate face diferenta. Daca sunteti interesat sa ajutati o organizatie non-profit in legatura cu cauza lor, ar putea exista unele birocratii pe care va trebui sa le eliminati, dar atunci veti putea sa va concentrati eforturile asupra derularii celui mai de succes strangere de fonduri pe care o puteti .

Consultati reglementarile statului dvs

Majoritatea statelor au reguli si reglementari specifice privind strangerea de fonduri. Trebuie depuse diferite formulare de la stat la stat si pot exista taxe pe care trebuie sa le platiti in functie de cauza sau locatia dvs. Inainte de a incepe sa planificati o strangere de fonduri, consultati liniile directoare de strangere de fonduri ale statului dvs. pe site-ul dvs. guvernamental. Daca aveti intrebari, contactati un local non-profit si cereti sfaturi si informatii.

Cunoaste-ti publicul. Cunoasterea publicului dvs. este esentiala pentru organizarea unei strangeri de fond de succes. Incercati sa intelegeti ce tipuri de donatori merg la ce tipuri de strangere de fonduri. Acest lucru va va oferi o mai buna intelegere a tipului de strangere de fonduri pentru a rula.

Examinati inregistrarile de prezenta si inregistrarile donatiilor pentru cauza pe care o sustineti. Uita-te la datele demografice. Multimea este mai in varsta, mai tanara, liberala, conservatoare? Puteti obtine o idee despre ce fel de strangere de fonduri ar avea cel mai mare succes pe baza acestor date.

Daca lucrati cu o multime mai in varsta, va recomandam sa va lasati inapoi pe strangeri de fonduri mai traditionale. Lucruri precum vanzarile de coace si licitatiile de caritate ar putea functiona cel mai bine. O multime mai tanara ar putea fi mai atrasa de ceva usor si distractiv ca un concurs de karaoke. Persoanele mai tinere tind, de asemenea, sa fie mai pricepute in tehnologie, astfel incat campaniile online de finantare colectiva pot fi mai atragatoare.

Cercetati cele mai bune organizatii caritabile, daca este cazul

Unele organizatii caritabile sunt mai eficiente decat altele si doriti sa va asigurati ca banii dvs. vor fi cheltuiti cat mai bine posibil. Luati in considerare site-urile de evaluare de caritate si marturiile comunitatii.

Unele organizatii caritabile sunt considerate inutile de catre comunitatea pe care pretind ca o sustin. De exemplu, multe campanii de sensibilizare la cancerul de san cheltuiesc mai multi bani pentru reclame hipersexualizate decat pentru a ajuta supravietuitorii, si Autism Speaks exploateaza si dezumanizeaza persoanele autiste. Faceti-va cercetarile si cautati organizatii caritabile care nu sunt rupte de controverse.

Sustineti o organizatie caritabila care inseamna ceva pentru dvs

Direct Relief, o organizatie de ajutor umanitar, spune: ,,Incepeti sa va ganditi la ceea ce conteaza pentru voi. Apoi, pentru a gasi o organizatie caritabila buna care sa lucreze pentru a rezolva problema sau cauza respectiva, solicitati recomandari oamenilor in care aveti incredere . De asemenea, puteti accesa online site-uri web precum Charity Navigator, Charity Watch sau Better Business Bureau si cauta organizatii care sunt foarte apreciate pe aceste site-uri. “

Consultati-va cu oamenii

Daca doriti sa organizati o strangere de fonduri, este o treaba grea de facut singura. Formati o echipa formata din indivizi care au aceeasi cauza si cred in aceeasi cauza. Lucrati impreuna pentru a crea o strangere de fond de succes.

In majoritatea zonelor, exista grupuri dedicate unei varietati de cauze. Vedeti daca puteti gasi un grup relevant in zona dvs., participati la o intalnire si vedeti daca cineva este interesat sa ajute la o strangere de fonduri.

Bisericile sunt, de asemenea, importante in strangerea de fonduri. Daca participi la biserica, incearca sa cauti ajutor acolo.

Puteti face publicitate pe site-uri precum Facebook si Craig’s List ca sunteti in cautarea voluntarilor pentru a va ajuta cu o strangere de fonduri.

Ramaneti la traditional

Daca satisfaceti un public mai traditional, luati in considerare respectarea clasicilor. Strangerea de fonduri, cum ar fi vanzarile de coacere si ambalarea cadourilor, exista de mult timp dintr-un motiv. Ei lucreaza.

Faceti o vanzare de coacere sau ambarcatiuni . Vanzarile de coacere si de artizanat permit comunitatii sa participe contribuind cu bunuri de casa. Daca este planificat in jurul unei sarbatori, frecventa este in general mai mare, deoarece oamenii cauta cadouri de Craciun.